fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

CRNAČ 2016: Ispala Moja mater te traži, kompletirano Pretkolo

Autor: Dnevno.ba

CRNAČ - Završena je još jedna večer na malonogometnom turniru Crnač 2016., čime je kompletirano Pretkolo ovog iznimno jakog turnira, a evo i rezultata:

Pola-pola – Buhovo 5:1
Moja mater te traži – Binvest Posušje 1:2
Parts – Jimmy Woo 7:4

U prvoj utakmici mlada ekipa Buhova nije imala svoj dan te nisu uspjeli svladati vrlo dobru ekipu Pola-Pola. Igrači potonje ekipe kontrolirali su rezultat cijelu utakmicu te su na taj način osigurali prolaz dalje. Strijelci za Pola-Pola bili su Denis Musa, Josip Pinjuh, Mate Barać i u dva navrata Marin Kutle, dok je počasni pogodak za ekipu Buhova postigao Marko Ćosić.

Ponajbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu turnira gledali smo u srazu publici vrlo drage ekipe Moja mater te traži te mlade ali odlično uigrane ekipe Binvest Posušje. Ekipa Binvesta već u trećoj minuti vodi 2:0 a ekipa MMTT smanjuje rezultat u šestoj. Prilike su sijevale na obje strane a ekipa MMTT imala je nekoliko stopostotnih prilika za izjednačenje no jednostavno nisu imali sreće. Valja napomenuti kako je ekipa Binvesta promašila i kazneni udarac. Golove za Binvest Posušje postigli su Ante Stipić i Dario Penava, dok je za MMTT pogodio Ante Ćužić.

Vrlo dinamičnu i atraktivnu utakmicu gledali smo u trećem susretu večeri između ekipa Parts i Jimmy Woo. I jedni i drugi postigli su briljantne zgoditke no ipak za nijansu bolja je bila ekipa Partsa. Golove za Parts postigli su David Zovko (3), Kristijan Puljić (2), Franjo Galić i Franjo Skoko, a za Jimmy Woo Hrvoje Jurić, Filip Leko, Marko Žulj i Karlo Bošnjak.

Večeras (ponedjeljak) nas očekuju prve utakmice Prvog kola turnira a raspored je slijedeći:

20.00: Jelčić gradnja – Tići-Komplast
21.00: Lole Crnač – Caffe Buljan
22.00: Svadbeni salon Bagušić – Škripari

Odlične utakmice su zagaranitrane, očekuju nas vrlo dobre ekipe s brojnim odličnim igračima te će biti zanimljivo pratiti tko će osigurati prolaz u naredni krug.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});