fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Na fotografiji: Luksa Jakobusic, predsjednik HNK Hajduk. Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Drama u Hajduku! Lukša Jakobušić više nije predsjednik kluba, koštali ga porazi

Autor: Dnevno.ba

Novi dan, novi šok za Hajduk! Nakon četiri uzastopna poraza, pala je i prva “glava” u Hajduku. Međutim, to nije trener Mislav Karoglan, već predsjednik Lukša Jakobušić!

Naime, Nadzorni odbor Hajduka odlučio je smijeniti Jakobušića nakon tri i pol godine na čelu kluba.

Jakobušića je “glave” došao nedjeljni poraz Hajduka kod Rijeke (0-1), četvrti uzastopni splitskog kluba kojim se Hajduk nevjerojatnije oprostio od bitke za naslov prvaka.

Prema neslužbenim informacijama, vršiteljica dužnosti predsjednice kluba do kraja sezone bit će članica Uprave Marinka Akrap.

VOJKO BASIC Cropix

Ostali bez naslova

Jakobušić je predsjednik Hajduka od studenoga 2020. godine, a imao je jako ambiciozne planove. Nažalost po navijače, i ove su sezone ostali bez toliko željenog naslova prvaka Hrvatske.

Hajduk je poražen od Rijeke i tako se još više udaljio od trona, na kojem je prezimio: “Bila je to tvrda utakmica, a Rijeka je bolje ušla u drugo poluvrijeme. Nažalost, primili smo jako jeftin gol, poslije smo imali veliku šansu preko Ristovskog i naša kriza se nastavlja. Što dalje? Trener obično prvi preuzima odgovornost, igrače treba štititi. Vidjet ćemo kako dalje na ljeto – komentirao je Karoglan za MaxSport.

Iduća utakmica za Hajduk je protiv Osijeka na Poljudu. Karoglan ne razmišlja tako daleko… “Ne bih to sada komentirao. Trebamo svi zajedno sjesti i vidjeti kako dalje.”

 

https://www.dnevno.ba/sport/dalicu-se-na-hodocascu-pridruzio-lokalni-hdz-ovac-od-mene-napravili-jednoga-propalicu-lopova-310966/

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});