fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTO: Karlo Galić najbolji senior na taekwondo Kupu BiH

Autor: Dnevno.ba

PRIJEDOR - U nedjelju je u Prijedoru održan Kup Bosne i Hercegovine u taekwondou gdje je nastupilo 240 natjecatelja iz 25 klubova. Organizator Kupa bio je Taekwondo Savez BiH a domaćin taekwondo klub Kozara iz Prijedora.

Taekwono klub Poskok iz Posušja nastupio je s 5 natjecatelja koji su ostvarili odlične rezultate u sportskoj borbi.

U konkurenciji seniora nastupio je Karlo Galić koji je sa dvije uvjerljive pobjede osvojio zlatnu medalju u kategoriji seniora do 87 kilograma. Zahvaljujući tome proglešen je najboljim seniorem turnira a taekwondo klub Poskok je dobio pehar za ukupno treće mjesto u konkurenciji seniora.

MLADE POSUŠKE NADE LUCIJA I DAVID

U konkurenciji mlađih kadeta posuški klub su predstavljali Lucija Miličević i David Grubišić koji su nastavili nizati pobjede i zlatne medalje. U konkurenciji juniora nastupili su “poskoci” Sara Grubišić i Ilija Jukić koji su osvojili srebrne medalje.

Petar Boban, trener

“Ovaj turnir je bio jedan od bodovnih turnira svim službenim uzrastima koji skupljaju bodove za ulazak u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Naš klub predstavljalo je 5 natjecatelja koji su imali jako dobre rezultate. Karlo je nastupio u težinski većoj kategoriji od njegove te je imao dvije jako dobre borbe, a ovaj turnir mu je dobro poslužio u pripremi za nastup na Svjetskom prvenstvu na kojem nastupa polovicom svibnja.

Jako mi je drago da dolaze nove mlade nade kao Lucija i David koje, ukoliko budu ustrajni, očekuje uspješna taekwondo karijera, a oni već neko vrijeme nižu samo pobjede. Također i naši juniori su imali uspješan nastup uzevši u obzir da im je ovo prva natjecateljska godina u juniorskom uzrastu. Zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu i našem sponzoru Rent a car BGL COMMERCE kao i Sportskom savezu Općine Posušje koji podupiru naš rad. Sada imamo malu pauzu sa nastupima do karaja mjeseca a onda nas očekuje još nekoliko nastupa na međunarodnim turnirima u Hrvatskoj i nastup Karla Galića na Svjetskom prvenstvu u Manchesteru za reprezentaciju Bosne i Hercegovine”, kazao je u osvrtu na ovaj događaj trener Petar Boban.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});