fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JEDANAESTERCI ODLUČIVALI I NA TUŠNJU: Široki Brijeg izbacio Slobodu

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Posljednji dvoboj osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine završen je neriješenim rezultatom 1:1, a nakon penala bolja je bila momčad Širokog Brijega od Slobode. Rezultat u jedanaestercima bio je 5:4 za goste.

Utakmica je počela na najbolji mogući način za domaćine. Nakon nekoliko organiziranih napada na obje strane, Sloboda je povela. Vidović je iskoristio nespretnost obrane Širokog Brijega i doveo svoju momčad u vodstvo.

Ipak, prednost nije dugo trajala. Gosti su zaigrali znatno bolje nakon primljenog gola i to im se isplatilo u 17. minuti. Popović je divno pogodio glavom za poravnanje rezultata.

I nastavak prvog dijela pripao je gostima, ali to nije bila opsada gola Slobode koja je, također, zaprijetila u par navrata.

Drugi dio otvara gruba igra i nekoliko oštrih prekršaja na sredini terena, a onda Husejinović prijeti u dva navrata. Na drugoj strani pokušao je Ćorić, ali je njegov šut obranjen, piše ScSport.ba.

Kako se susret bližio kraju, tako je Široki Brijeg padao sa snagom, a Sloboda igrala mnogo bolje. U nekoliko navrata Bilobrk je spasio svoju momčad, a najveću priliku desetak minuta prije kraja propustio je ponovo Vidović. Ipak, gosti su izdržali i meč uveli u jedanaesterce.

Tu se bolje snašla momčad Širokog Brijega koja je slavila rezultatom 5:4, a jedini penal promašio je Vidović.

Sloboda – Široki Brijeg 1:1 (Vidović 8’ – Popović 17’) Penali: 4:5

TUZLA – Stadion: Tušanj. Sudac: Adis Mulahasanović (Sarajevo). Utakmica 2. kola Kupa BiH: Sloboda – Široki Brijeg 1:1 (4:5). Strijelci: 1:0 Vidović (8), 1:1 Popović (17).

SLOBODA: Vukliš, Adžem, Pršeš, Husejinović, Baraban, Ivetić, Beganović, Vidović, Hadžanović, Alispahić, Ignjatović. Šef stručnoga stožera: Zlatan Nalić.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul, Matić, Ćorić, Čabraja, Babić, Popović, Kovačić, Perković, Bagarić, Marković. Šef stručnoga stožera: Goce Sedloski.

U četvrtzavršnicu Kupa BiH tako su prošli: Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Borac, Zvijezda Gradačac, TOŠK, Klis i Sloga Gornje Crnjelovo.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});