fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: X

Joshua ‘uništio’ Ngannoua već u drugoj rundi. Pogledajte koliku lovu će dobiti nakon pobjede

Autor: Dnevno.ba

Novi zvučni boksački spektakl teškaša u Saudijskoj Arabiji završen je pobjedom Anthonyja Joshue. Britanac je nokautom u drugoj rundi slavio protiv Francisa Ngannoua, bivšeg teškaškog prvaka u UFC-u, a tako dominantnom predstavom i pobjedom poslao je poruku svima u vrhu teške kategorije.

Bivši dvostruki svjetski prvak lakše od očekivanog se obračunao s bivšim UFC prvakom, koji je u listopadu u svojoj prvoj profesionalnoj boksačkoj borbi izgubio od Tysona Furyja tek kontroverznom podijeljenom sudačkom odlukom.

Lagana pobjeda Joshue

Ovaj puta Ngannou nije bio ni blizu takvom ishodu. Joshua je Kamerunca poslao na pod već sredinom prve runde, a u drugoj je dovršio posao. Prvo je još jednom poslao Ngannoua u nokdaun, a nakon što se bivši UFC prvak pridigao, Britanac ga je vrlo brzo pogodio još jednim sjajnim desnim direktom i tu je meču bio kraj.

Joshui je ovo četvrta pobjeda u nizu, a cilj mu je na koncu vratiti svjetske titule u svoje vlasništvo. Ngannou je u boksačkoj karijeri sada na omjeru 0-2 te će ga ovako lagan poraz zasigurno razočarati nakon što je šokirao svijet pruživši odličan otpor protiv Furyja.

Dodajmo da je veliku pažnju privukla i borba koja se održala prije meča Joshue i Ngannoua. U njoj je Joseph Parker većinskom sudačkom odlukom nakon 12 rundi pobijedio Zhileija Zhanga, nekadašnjeg protivnika Filipa Hrgovića. Parker je tom pobjedom preuzeo privremenu WBO titulu u teškoj kategoriji.

Puno novca u igri

U borbi u Saudijskoj Arabiji ‘zavrtjeli’ su se i veliki novčani iznosi za obojicu. Forbes tvrdi da će Anthony Joshua nakon pobjede dobiti oko 50 milijuna dolara, a čeka i dodatni bonus za dobiveni meč i za ‘pay per view’ od prijenosa ove borbe, u kojoj je 34-godišnji Britanac pokazao klasu.

Francis Ngannou će utjehu za poraz moći pronaći u 20 milijuna dolara, koliko Forbes tvrdi da će otići na njegov račun nakon boksačke večeri u Saudijskoj Arabiji.

Slaven Bilić glavni favorit za preuzimanje ove europske reprezentacije

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});