fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Lendrić zabio u oproštajnoj utakmici i odveo Želju u drugo pretkolo

Autor: Dnevno.ba

PODGORICA - Nogometaši Željezničara remijem protiv Zete (2:2) izborili su prolaz u drugo pretkolo Europske lige, gdje će odmjeriti snage sa švedskim AIK-om.

Šef struke Slavko Petrović priznao je da nije zadovoljan izdanjem svojih izabranika, bar u prvih pola sata igre.

“Mislim da je prednost koju smo donijeli iz Sarajeva samo otežala posao igračima. Zeta je ušla maksimalno angažirano u utakmicu i nisam bio zadovoljan do gola. Srećom, vratili smo se poslije tri minute i vidjelo se da ulazimo u ritam. Drugi gol je bio jako bitan, jer se znalo da smo u drugom pretkolu. I danas smo za nijansu bili bolji, mada se mora odati priznanje Zeti na puno boljoj igri nego u Sarajevu. Želim im sve najbolje u prvenstvu” – rekao je Petrović, dodavši:

“Imamo dosta informacija o AIK-u koje smo pratili. Dobili smo od jednog trenera iz Švedske neke informacije i sigurno da ćemo se zabaviti time. Moramo analizirati sve mane i prednosti protivnika i pokušati se što bolje “prodati“ protiv jedne takve momčadi”.

U susretu protiv švedskog tima Plavi će biti lišeni usluga najboljeg strijelca Ivana Lendrića, koji je bio strijelac u oba meča protiv Zete.

“Lendrić ima dogovoren transfer. Dogovoreno je da će poslije ove utakmice znati narednu destinaciju. Lendrić je klubu dao mnogo, postigao je nekoliko važnih pogodaka. To nije malo. Riješio je i ove dvije utakmice, tako da mu moramo zahvaliti i poželjeti sreću u nastavku karijere” – potvrdio je Petrović transfer najboljeg strijelca Želje.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});