fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ljudi koji nemaju veze s nogometom i politikom spremni su žestoko kazniti NK Široki Brijeg

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Nogometnom klubu Široki Brijeg prijeti žestoka kazna zbog slike generala Slobodana Praljka, koju su simpatizeri ovog kluba, popularni Škripari, istakli na tribinama stadiona na Pecari u susretu protiv Zvijezde '09, doznaje portal Radiosarajevo.ba iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Prema saznanjima spomenutog portala, Disciplinska komisija će, najvjerojatnije, drastično financijski kazniti klub s Pecare zbog novog skandaloznog ispada njihovih navijača na utakmici Premijerlige Bosne i Hercegovine.

Vrlo lako se može dogoditi da NK Široki Brijeg zbog Praljkove slike na Pecari bude kažnjen sa 10.000 maraka!

“To bi bilo prvi put u povijesti da jedan klub iz Premijerlige BiH, za ovakvu vrstu incidenta, bude kažnjen s ovim iznosom novca”, kazali su za Radiosarajevo.ba iz Nogometnog saveza BiH, dodavši da se trenutno radi na dokumentaciji svih izvještaja s utakmice na Pecari.

Nogometaši Širokog Brijega su u dvoboju na Pecari igrali pred navijačima dvoboj sa Zvijezdom 09 nakon što su dva susreta igrali pred praznim tribinama zbog kazne nakon incidenata na utakmici Kupa BiH protiv Sarajeva.

“U ovom slučaju se ne očekuje da stadion bude ponovo suspendiran, ali će sigurno NK Široki Brijeg biti financijski kažnjen. Očekujemo da će to biti kazna za primjer”, dodali su iz NS BiH za spomenuti portal.

Podsjetimo, domaći navijači su u 20. minuti podigli fotografiju svoga legendarnoga generala Slobodana Praljka, da bi nakon toga u 34. minuti istakli transparent s natpisom “Živio sam časno, izdale me Jude, vašu optužnicu ne prihvaćam, ‘časni’ sude”, nakon čega je sudac Sabrija Topalović iz Zenice prekinuo susret, nakon dogovora s delegatom Amirom Hadžićem iz Velike Kladuše.

“Organizacija utakmice shodno Propozicijama natjecanja BH Telecom Premijer lige BiH uz propust… Na terenu za igru nije bilo incidenata dok je na dijelu sjeverne tribine sa organiziranom navijačkom skupinom ‘Škripari’ bilo diskriminatorskog ponašanja zbog čega je glavni sudac u 31. minuti prekinuo utakmicu i poslao igrače u svlačionicu. Prekid je trajao sedam minuta. Aktivirana je Krizna grupa, a u međuvremenu navijači sa tog dijela tribine napustili su stadion”, naveo je, između ostalog, u svom izvještaju delegat Hadžić.

Problem za NK Široki je svakako aktiviranje Krizne grupe i što je prekid susreta trajao sedam minuta.

“Svaka minuta prekida stvara novi dodatni problem bilo kojem klubu, a to je u ovom slučaju NK Široki Brijeg. Uz sve ranije kazne koje su imali, u dodatnom su problemu. Posebno, jer je riječ o osjetljivoj temi”, podvukli su iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za Radiosarajevo.ba.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});