fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Armin Durgut

Mehmed Baždarević danas u St. Gallenu okuplja reprezentaciju BiH

Autor: Oslobođenje

ST. GALLEN - Izbornik BiH nogometne selekcije Mehmed Baždarević danas će u St. Gallenu okupiti naše najbolje igrače, koji će 29. svibnja odigrati prijateljsku utakmicu protiv aktualnih prvaka Europe - Španjolske.

Podjednako važne provjere

Tako bi se danas u Švicarskoj trebali pojaviti Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Goran Karačić, Ognjen Vranješ, Emir Spahić, Ervin Zukanović, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Toni Šunjić, Samir Memišević, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Sanjin Prcić, Anel Hadžić, Srđan Grahovac, Haris Medunjanin, Tino Sušić, Haris Duljević, Edin Višća, Izet Hajrović, Edin Džeko, Riad Bajić i Armin Hodžić, s tim što će se Mateo Sušić, Almir Bekić, Aleksandar Kosorić, Zvonimir Kožulj, Miroslav Stevanović, Milan Đurić, te Adis Hušidić, ekipi priključiti nakon meča protiv Španjolske, odnosno konkurirat će za nastup na Kirin kupu u Japanu.

– Sedmorica igrača će se ekipi priključiti nakon meča protiv Španjolskee, s tim što će nekolicina koja budu igrala u St. Gallenu biti oslobođena puta u Japan, kaže Baždarević i dodaje kako su mečevi u Švicarskoj i Japanu podjednako važni.

– U St. Gallenu ćemo uigravati ekipu, a u Japanu ćemo imati priliku da vidimo možemo li proširiti bazu igrača, objašnjava Meša, koji će u Švicarskoj, usprkos činjenici da igra protiv europskih prvaka, tražiti svoju igru.

– Što znači dobar rezultat ako nema igre? Termin je nezgodan i nećemo imati puno treninga, a ovo će nam biti provjera za Estoniju, tako da će meč imati svoju težinu. Naravno, idemo da pokušamo pobijediti, ali i da profiliramo ekipu, koja mora pokazati da je spremna na ono što se traži od nje. Međutim, pobjeda nam ne znači ništa, ako ne vidimo kako se ekipa ponaša u ofanzivi, kako se postavlja kada se brani, kako iznosi loptu i neke druge stvari, koje će nam koristiti u mečevima kvalifikacija, objašnjava Baždarević, koji će u susretu protiv Španjolske biti bez povrijeđenih Ibiševića, Lulića i Bičakčića.

Koje su alternative?

– Događat će se da će nam neko biti povrijeđen ili kartoniran i ovo je prilika da vidimo koje su alternative za takve situacije, riječi su Mehmeda Baždarevića.

Autor: Oslobođenje
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});