fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bilo ih je 15-ak, cijelu utakmicu su se došaptavali, a onda su nabili kape…

Autor: Goranka Jureško / Sportske novosti

ST. ETIENNE - Samo trenutak bio je dovoljan da desetak tisuća hrvatskih navijača ostane u šoku. Umjesto igre naših momaka gledatelji u St. Etienneu gledali su kako na teren lete baklje. Šok i nevjerica! Je li moguće da su se prijetnje koje smo slušali zadnjih dana ostvarile?

Nažalost da, petnaestak huligana u trenutku je navuklo maskirne kape i krenulo s nevjerojatnim atentatom na hrvatsku nogometnu reprezentaciju – Opisuje nam današnji skandal na stadionu u Saint Etiennu kao očevidac ove hrvatske sramote, prof.dr. Ante Ćorušić, inače ravnatelj KBC-a Zagreb, koji je došao s prijateljima bodriti naše momke.

Kaže kako su svi u šoku i sat nakon utakmice umjesto o igri razgovaraju o tome kako se sve dogodilo.

“Ti su huligani cijelo prvo poluvrijeme razgovarali i nešto se došaptavali. Uopće nisu gledali igru. U jednom su trenutku izvukli kape, navukli ih preko lica i krenuli s neredima. Baklje, topovski udari i kako li se sav taj arsenal zove poletjelo je na teren. Uplašio sam se za igrače i redare da ne na stradaju od tih manijaka s tribina. A onda je zagrmljelo- cigani, cigani dosta! Tisuće hrvatskih navijača krenulo je vrijeđati huligane” – opisuje nam Ćorušić.

Dodaje kako su potom stigli i redari i odveli rušitelje hrvatske reprezentacije inzdravog razuma na policiju.

“S obzirom da će i hrvatska policija dobiti sve podatke o huliganima, nadam se da ćemo saznati tko su ti koji ne daju mira ne samo reprezentaciji već i ostalim navijačima. Svi se pitamo tko su ti likovi s obzirom da cijeli taj put i ulaznice treba platiti. Nije teško zaključiti da se radi o organiziranim i dobro plaćenim huliganima, a ne tzv. samo ogorčenim navijačima kako se to nerijetko pravda” – zaključuje Ćorušić.

Autor: Goranka Jureško / Sportske novosti
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});