fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PAD ĐOKOVIĆA: Bivši izbornik Srbije progovorio o radikalnoj promjeni

Autor: Bruno Herljević

Srpski tenisač godinama je bio nepobjediv, žario je i palio teniskim terenima, osvajao sve što se osvojiti dalo, a onda su sredinom prošle sezone, na vrhuncu forme, počeli problemi.

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije, Bogdan Obradović, razotkrio je za španjolski list AS pozadinu priče o takozvanom “padu” Novaka Đokovića. Srpski tenisač godinama je bio nepobjediv, žario je i palio teniskim terenima, osvajao sve što se osvojiti dalo, a onda su sredinom prošle sezone, na vrhuncu forme, počeli problemi. Danas Đoković uredno može izgubiti meč u ranoj fazi turnira i to čak više nije ni glavna vijest u medijima, a bivši izbornik Obradović otkrio je kako je za sve to kriva radikalna veganska ishrana koja ne uključuje konzumiranje mesa.

“Novak je ispraznio svoje tjelesne zaliha, ja sam prvi imao problem s Pepeom Imazom oko toga. Svi ti mentalni treneri tjeraju te da razmišljaš što je zapravo najvažnije i to je katastrofa. Pa jedan Michael Phelps uživa jedući ‘bakine specijalitete’ i onda poslije sruši svjetski rekord. Đoković je sjajan momak, ali sada je ponesen nekim čudnim teorijama”, kazao je Obradović za AS i napomenuo kako je Novak napokon odlučio vratiti se starom načinu prehrane.

“Novak sada ponovo jede meso i to je dobro. Vidjet ćemo kako će na to reagirati”, kazao je Obradović i otkrio što je još utjecalo na tako drastičan pad forme.

“Prošle godine tjednima nije igrao, a to je loše. Smanjio je i treninge pa je počeo s tom čudnom ishranom, više je meditirao nego trenirao. Prekinuo je rutinu, a u tenisu vam svaka promjena reketa može promjeniti igru, a onda si zamislite što vam se dogodi kada promijenite čitav pristup”, pojasnio je bivši izbornik Srbije.

Autor: Bruno Herljević
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});