fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pobjede Slaven Belupa i Lokomotive, Rijeka remizirala s Triglavom

Autor: Sportnet.hr

Četiri hrvatska prvoligaša danas su igrala pripremne utakmice u kojima su upisali dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz. Lokomotiva je s minimalnih 1:0 slavila protiv Dinama iz Bukurešta, a istim rezultatom je Slaven Belupo bio bolji od slovenske Gorice...

Momčad Matjaža Keka na pripremama je u Kranjskoj Gori gdje je odigrala i drugu pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone 1. HNL. Hrvatski prvaci su nakon pobjede protiv Rabotničkog igrali protiv prvaka druge slovenske lige, momčadi Triglava, i upisali miroljubivi remi 1:1.

Pritisak Rijeke u uvodnom dijelu utakmice urodio je plodom u 13. minuti kada je veći dio posla odradio Matei. Lopta je na kraju došla do Hebera, a Brazilac je zabio za 1:0.

U drugom poluvremenu su se oba trenera odlučila za poveći broj zamjena što je donijelo i neke promjene u igri. Iako je Rijeka bila bolja momčad, Triglav je u 65. minuti izjednačio. Najviši je u skoku nakon kornera bio Bojić i glavom zabio za poravnanje. Obje su ekipe imale još po jednu priliku u nastavku susreta, ali se rezultat nije promijenio.

Drugu pripremnu utakmicu i drugu pobjedu upisala je Lokomotiva koja je s 1:0 bila bolja od Dinama iz Bukurešta. Rumunjska je momčad i prije tri dana odigrala prijateljsku utakmicu protiv hrvatskog predstavnika, Osijek je tada slavio s visokih 4:1.

U mariborskom Pohorju pogodak vrijedan pobjede postigao je Luka Ivanušec u 24. minuti, sjajnim udarcem s nešto više od dvadeset metara.

Slaven Belupo uspješno je započeo pripreme na Rogli, a prvi protivnik bio im je slovenski prvoligaš Gorica. Farmaceuti su slavili s 1:0 pogotkom Mirka Ivanovskog iz 60. minute.

Jedini poraz od hrvatskih klubova upisao je zaprešićki Inter koji je izgubio od Domžala s minimalnih 1:0. Do pogotka vrijednog pobjede slovenska je momčad došla iz kaznenog udarca u 88. minuti. Strijelac je bio Alen Ožbolt.

Prijateljske utakmice:
Rijeka – Triglav 1:1
Lokomotiva – Dinamo Bukurešt 1:0
Gorica – Slaven Belupo 0:1
Inter – Domžale 0:1

Autor: Sportnet.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});