fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Rijeku dvije minute dijelile od čuda na San Siru

Autor: Dnevno.ba

RIJEKA - Činilo se da je sve gotovo, ali tako nije mislio Cutrone, koji u četvrtoj minuti sudačke nadoknade uspijeva prevariti Slugu i zabiti za 3:2. Kakva infarktna završnica, kakva drama na San Siru.

Samo su dvije minute nedostajale da susret na San Siru ostane upisan kao jedan od najvećih preokreta u povijesti riječke momčadi.

Iako se sve do desetak minuta prije kraja činilo da će Milan lako do bodova protiv hrvatskog prvaka, u 84. minuti Maxwell Acosty uspijeva povući kontru i prevariti Donnarummu za 1:2. Samo pet minuta kasnije, Kekovog džokera s klupe Črnica ruše u kaznenom prostoru, a izraelski sudac pokazuje na bijelu točku. Realizator za izjednačenje protiv treće najtrofejnije momčadi na svijetu bio je Josip Elez.

Činilo se da je sve gotovo, ali tako nije mislio Cutrone, koji u četvrtoj minuti sudačke nadoknade uspijeva prevariti Slugu i zabiti za 3:2. Kakva infarktna završnica, kakva drama na San Siru. Šteta, piše Novi list.

Matjaž Kek iznenadio je odabirom početne postave – Gavranović je ostao na klupi, a mjesto u prvom sastavu dobili su Puljić i Pavičić. Unatoč ispremiješanom sastavu, Rijeka je hrabro otvorila utakmicu i u prvim minutama bila čak i konkretnija, uz veliku priliku Hebera u 3. minuti. No Milan je brzo pokazao zašto je tako velika momčad – iz prve prave prilike Portugalac Silva zabija za 1:0.

Slično je Rijeka otvorila i drugi dio. Opet je bila hraba i konkretna, ali opet brzo stiže i kazna. U 53. minuti zabio je Musacchio.

Uslijedila je već spomenuta dramatična završnica susreta, u kojoj je malo nedostajalo da “Rijeka” izbori remi protiv velikog protivnika.

U drugoj utakmici ove skupine AEK i Austria iz Beča su igrali 2:2. Gosti su također u sudačku nadoknadu ušli s prednošću, ali je Marko Livaja svojim drugim zgoditkom izjednačio i donio Grcima vrijedan bod.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});