fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Filip Kožul / Korner365

Skender i Lukić pred dvoboj na Mokrom Docu: ‘Ne idemo na izlet u Posušje, nego po bodove’

Autor: dnevno.ba

HŠK Posušje i NK Široki Brijeg sastaju se u nedjelju od 14 sati na Mokrom Docu u utakmici 23. kola Wwin lige BiH, a ovo će biti njihov treći međusobni susret, piše Korner365

Trener Širokog Brijega Dino Skender i napadač Daniel Lukić najavili su ovaj sutrašnji dvovoj u koji ulaze nakon izborenog plasmana u polufinale Kupa BiH.

“Znamo da nas očekuje teška utakmica u Posušju. Moramo biti na našem maksimumu kao i na svakoj utakmici, biti motivirani za izazov koji nas očekuje. Nadam se da će nam pomoći i činjenica da smo prošli među četiri najbolja u Kupu i da će to biti dodatni poticaj za nas u ovoj utakmici. Moramo biti svježi i spremni za ovaj susret, bez obzira što je utakmica s Veležom bila prije dva dana. Nadam se da ćemo imati veliku podršku naših navijača i ovim putem se moram zahvaliti prvenstveno Škriparima koji nas prate od prve naše gostujuće utakmice i gdje god idemo oni su nam maksimalna podrška. Znamo da podrška naših Škripara neće izostati ni sada u Posušju”, rekao je Skender u najavi utakmice Posušja i Širokog.

Naglasio je da žele u pozitivnom ozračju dočekati reprezentativnu stanku.

“Bez obzira na ove dobre rezultate koje smo imali u Kupu, imamo još puno posla u prvenstvu. Potrebna nam je podrška u ovoj utakmici protiv Posušja kako bismo do ove reprezentativne stanke bili u pozitivnom ozračju i dobrom nizu rezultata”, kazao je trener Širokog.

Osvrnuo se i na igrački kadar svoje momčadi.

“U igračkom kadru naše momčadi sve je isto kao i do sada, još uvijek nažalost vratar Tomić nije spreman zbog ozljede. Zbog kratkog vremenskog razdoblja između dvije utakmice ima nekih sitnih problema kod nekih igrača, ali vjerujem da ćemo kompletirati momčad za ovu utakmicu u Posušju”, rekao je Skender.

Foto: Antonio Slišković

Treći susret Posušja i Širokog ove sezone

Napadač Daniel Lukić vjeruje da će Široki imati veliku podršku navijača na utakmici u Posušju.

“Utakmice s Posušjem su uvijek zanimljive i to je svojevrsni derbi. Sigurno da nam puno znači podrška naših navijača koja nije izostala na svim utakmicama, a što Škripara oni su uvijek na visokoj razini. Vjerujem da ćemo imati veliku podršku navijača i sada u Posušju”, rekao je Lukić.

Istaknuo je da je Posušje kvalitetno krenulo u nastavak sezone, ali dodao je da se Širokobriježani na Mokrom Docu imaju čemu nadati.

“Posušje je dosta dobra momčad, a pogotovo se to vidi na početku ovog drugog dijela sezone u koji su ušli jako dobro. Međutim, mi smo isto tako kvalitetna momčad, tako da se imamo čemu nadati u Posušju i gore idemo po bodove, a ne na izlet”, zaključio je Lukić u najavi ove utakmice.

Glavni sudac ove utakmice bit će Ermin Sivac iz Zenice, dok će mu pomoćnici biti Dženan Milić i Marko Zelenika. Nihad Ljajić bit će četvrti sudac.

Široki Brijeg preko Veleža do polufinala Kupa BiH

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});