TAEKWONDO: Karlo Galić u Ljubljani zapeo na prvom nositelju iz Rusije

Autor: Dnevno.ba

LJUBLJANA - Na europskom G-1 turniru u olimpijskom taekwondou koji se protekli vikend održao u Ljubljani nastupilo je više od 1000 natjecatelja iz Europe i svijeta. Među njima je nastupio i Karlo Galić (senior do 80 kg), član taekwondo kluba "Poskok" iz Posušja i taekwondo reprezentativac BiH.

Karlo je imao tešku kategoriju od 28 natjecatelja i potrebne minimalno 3 pobjede za medalju. U prvom kolu je pobjedio predstavnika iz Hrvatske 13:3 da bi u drugom kolu izgubio rezultatom 14:2 od prvog nositelja kategorije (Rusija).

Ovo je Karlu druga važna pobjeda ove godine i novi bodovi na svjetskoj rang ljestvici. Karla sada očekuje 15 dana priprema na kampu u Južnoj Koreji gdje 11.3.2018. godine putuje sa još 3 člana seniorske reprezentacije i trenerom Petrom Bobanom.

Tamo će BiH reprezentativci trenirati sa još 36 sportaša iz cijelog svijeta koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Nakon toga ga očekuje još nekoliko kontrolnih turnira i nastup na Svijetskom seniorskom prvenstvu u Manchesteru sredinom svibnja, priopćeno je iz TKD Poskok Posušje.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI