fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Tri “mušketira” se vraćaju u košarkašku reprezentaciju BiH

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović i Milan Milošević bit će na raspolaganju izborniku košarkaške reprezentacije BiH Dušku Vujoševiću za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. u Kini, pišu Nezavisne novine.

Kako bi što jači i konkurentniji ušli u kvalifikacije, Vujošević i njegova desna ruka, direktor reprezentacije Siniša Kovačević već su polako počeli s pripremama za kvalifikacije za Mundobasket koje počinju u studenom. Tako su već obavljeni razgovori s nekolicinom igrača koji nisu bili u akciji u pretkvalifikacijama, koje su bh. košarkaši u nikad mlađem sastavu uspješno prebrodili.

Bh. selektor je prvo tražio da se razgovara s onima koji su opravdano izostali s ovogodišnjeg okupljanja.

“Obavili smo razgovore s njima i oni će se rado odazvati pozivu selektora za predstojeću akciju”, kazao je Kovačević.

“Zmajeve” za nešto više od dva mjeseca čeka težak zadatak u kvalifikacijama. Ždrijeb im nije bio naklonjen, pa su u skupini s Rusijom, Francuskom i Belgijom. Jedan od sljedećih zadataka stručnog stožera bit će dovođenje naturaliziranog igrača. Nije poznato tko će zamijeniti Renfroa, koji je ovog ljeta završio epizodu u bh. dresu.

“Bili smo blizu dogovora s jednim igračem, ali u posljednji tren on je otpao. Tražimo igrača koji će biti pojačanje u pravom smislu te riječi, a kad ga pronađemo javnost će biti obaviještena”, tajnovit je direktor bh. košarkaša, koji nije želio otkrivati koja su imena u opticaju.

On će za vikend put Beograda kako bi se vidio s Vujoševićem i razgovarao o planu priprema za kvalifikacije. Prvu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igraju 24. studenog protiv Rusije.

Vujošević će zajedno s još nekoliko renomiranih stručnjaka iz regije biti gost trenerskog seminara u organizaciji Košarkaškog saveza BiH, koji će se održati narednog mjeseca u Sarajevu. Zasad je još najavljen dolazak Mihovila Nakića.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});