fbpx

Imate problema s Instagramom? Ova rješenja mogu pomoći

Autor: dnevno.ba

Aplikacija Instagram jedna je od najbrže rastućih platformi koja je u vlasništvu Facebooka, ali s vremena na vrijeme se znaju dogoditi problemi. U tom slučaju donosimo vam određena rješenja. 

Ako vam ponovno pokretanje nije riješilo problem s Instagramom, pokušajte očistiti podatke i predmemoriju aplikacije. Iako na Androidu možete očistiti predmemoriju i podatke za svaku pojedinačnu aplikaciju, na iPhoneu ćete ovo riješiti tako što ćete deinstalirati i ponovo instalirati aplikaciju.

Kako biste obrisali Instagram s vašeg iPhonea, idite na Postavke -> Općenito -> Pohrana iPhonea. Listajte prema dolje sve dok ne pronađete aplikaciju Instagram; kliknite na nju, a zatim kliknite “Isključi aplikaciju”. Idite u App Store, pronađite Instagram i ponovo ga instalirajte.

Kako očistiti cache memoriju na Android uređajima?

Otvorite “Postavke i idite pod ”Aplikacije.” Kliknite na Instagram. Ovisno o verziji vašeg Android uređaja, možda ćete trebati kliknuti i na opcije Pohrane kako biste pristupili postavkama “Obriši podatke” i “Očisti pred-memoriju.” Sada kliknite na ”Izbriši pred-memoriju.” Da biste izbrisali podatke, objašnjava Pchhip, ponovite iste te korake, ali ovaj put umjesto ”Izbriši pred-memoriju” kliknite na ”Izbriši podatke.”

Omogućite dopuštenja na Instagramu

Instagram zahtijeva jako puno dopuštenja za ispravan rad, bez obzira radi li se o verziji za iOS ili za Android. ”Kamera, Kontakti, Mikrofon, Fotografije i Memorija,” samo su neka od dopuštenja koja Instagram zahtijeva, od kojih neka korisnici moraju, a neka, ako to žele, mogu dopustiti. U slučaju da su samo neka od potrebnih dopuštenja onemogućena, Instagram možda neće raditi ispravno, navodi Noob.ba

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI