fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Najavili pa potom promijenili odluku: Whatsapp ipak neće ograničiti funkcije korisnicima ukoliko ne prihvate nova pravila

Autor: dnevno.ba

Kompanija Whatsapp još je tijekom svibnja objavila kako će korisnici izgubiti određene funkcije ako do sredine ovog mjeseca ne prihvate novi plan, ali to se ipak promijenilo. Naime, ova nova promjena je uzrokovala kaos, a pojavila se i zabrinutost da će Whatsapp dijeliti više osobnih podataka korisnika s Facebookom. 

“Nakon razgovora s različitim vlastima i ekspertima za privatnost, želimo saopćiti da nećemo ograničiti funkcionalnost WhatsAppa onima koji još uvijek nisu prihvatili izmjene”, potvrdio je glasnogovornik WhatsAppa.

Većina korisnika koja je vidjela nova pravila odlučila ih je prihvatiti, a WhatsApp će nastaviti podsjećati korisnike koji to još nisu učinili.

“Nastavit ćemo s vremena na vrijeme podsjećati korisnike da prihvate nova pravila, uključujući trenutak kad odluče koristiti relevantne opcione mogućnosti poput komunikacije s biznisom koji dobija podršku od Facebooka. Nadamo se da će ovaj pristup pomoći da svi korisnici prihvate pravila”, poručuju iz WhatsAppa.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});