fbpx

ČAVARA: Neka vam 2022. bude ispunjena obiljem zdravlja, sreće, blagostanja i uspjeha!

Autor: dnevno.ba

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku u povodu Nove 2022. godine, u kojoj stoj:

“U ime Federacije BiH i osobno, svima vama želim sretnu Novu godinu, sa željom da vam 2022. godina bude ispunjena obiljem zdravlja, sreće, blagostanja i uspjeha!

U 2021. godini, Federacija BiH i BiH suočila se s posljedicama pandemije koronavirusa koja je negativno utjecala na gospodarstvo, ali i na društvo u cjelini. Proteklu godinu obilježili su i pregovori oko izmjena Izbornog zakona koji, nažalost, još uvijek nisu završeni. U Federaciji BiH, donesena su brojna zakonska rješenja za pomoć oboljelima, braniteljima i socijalno ugroženim osobama, te za oporavak gospodarstva i ekonomije. Obzirom na probleme i političku krizu s kojom se Federacija BiH i BiH suočava, vrlo malo je učinjeno po pitanju ispunjavanja uvjeta za dobivanje kandidatskog statusa za članstvo u Europskoj uniji i NATO savezu.

Stoga, želim da u Novoj 2022. godini pokažemo veću spremnost za razgovor i dogovor, međusobno poštivanje, razumijevanje i uvažavanje. Neka nam cilj bude uspješna, gospodarski stabilna, Federacija BiH i Bosna i Hercegovina u kojoj će biti ostvarena ustavna ravnopravnost konstitutivnih naroda. Jer, to je jedini put pomirenja i suživota u Federaciji BiH i BiH, kao i put prema članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu, što je naša budućnost.

Uvjeren da će 2022. godina biti bolja za sve nas, još jednom vam želim svako dobro i sve najbolje!“, stoji u čestitki predsjednika FBiH Marinka Čavare.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI