fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Danas izvanredna sjednica Anketnog odbora

Autor: Dnevno.ba

BANJA LUKA - Zamjenik predsjednika Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske Drago Kalabić izjavio je da bi danas u Banjaluci trebalo da bude održana izvanredna sjednica ovog odbora, koju je zatražio zbog kršenja Poslovnika o radu.

Kalabić je rekao da ga je sekretar Anketnog odbora Dejan Popović informirapo da bi sjednica trebalo da bude održana u 15.00 sati.

“Na sjednici ću insistirati na poštovanju Poslovnika o radu Anketnog odbora i mandata koji sam dobio od Narodne skupštine Republike Srpske”, istakao je zamjenik predsjednika Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske.

Kalabić je ranije izjavio da je zatražio vanrednu sjednicu, jer je priopćenjem Anketnog odbora, koje je objavljeno u nedjelju, 27. svibnja, kao odgovor na otvoreno pismo ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, grubo prekršen poslovnik o radu i ne predstavlja stav Odbora, već politički obračun njegovog predsjednika Branislava Borenovića.

U Anketni odbor su izabrani za predsjednika Branislav Borenović, narodni poslanik iz Poslaničkog kluba PDP-a, za zamjenika predsjednika Drago Kalabić, narodni poslanik iz Poslaničkog kluba SNSD-a i za članove Nedeljko Glamočak i Milanko Mihajilica, narodni poslanici iz Poslaničkog kluba SDS-SRS Republike Srpske, te poslanik stranke Napredna Srpska Goran Đorđić.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});