fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HGZ: Zlatko Dalić i naši “Vatreni” su branitelji u miru, bit će počasni članovi!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Upravni odbor Hrvatskog generalskog zbora vodi razgovor sa Hrvatskim nogometnim savezom u vezi posjeta Vatrenih, no još se ne zna kada će ugostiti izbornika Dalića i njegove srebrne dečke, piše 24.sata.

Želimo zahvaliti našoj nogometnoj reprezentaciji koja brani hrvatske boje na travnjaku i koji su vratili osmijeh svim Hrvatima dajući sve od sebe. Zato ćemo ih pozvati kod nas i ponuditi im počasno članstvo u Hrvatskom generalskom zboru. Mi smo bili branitelji u ratu, a oni su naši branitelji u miru, potvrdili su nam jučer iz Hrvatskog generalskog zbora.

Pregovori s Hrvatskim nogometnim savezom već su krenuli, no još se ne zna kada će ugostiti izbornika Dalića i njegove srebrne dečke.

Hrvatski generali na glavnom zagrebačkom trgu obratili su se okupljenom mnoštvu navijača, te oduševili publiku svojom pojavom. Među okupljenim generalima, najviše pažnje plijenio je umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs koji se dirljivim govorom prepunim emocija okupio hrvatskim navijačima koji iščekuju “Vatrene”. Ono što je rekao na trgu Rojs je obuzet emocijama ponovio i u razgovoru za portal Dnevno.hr.

”Ovo je jedan od četiri najveća događaja u povijesti Hrvatske. Prvi je osamostaljenje hrvatske države, drugi je pobjeda u Oluji svih oluja, kada smo bili vođeni predsjednikom svih Hrvata, Tuđmanom i ratnim ministrom obrane Gojkom Šuškom. Treći događaj je oslobađanje generala i skidanje monstruozne optužnice sa svih nas kao naroda i nas kao generala u Haagu, i četvrti je ovo da se vratio osmijeh, pobjeda nad pobjedama ovih naših mladih koji su branili boje hrvatske. Ovo srebro sija više nego zlato”, jasan je Rojs.

Po njemu, ovaj uspjeh se može zadržati, ali potrebno je izabrati vođu.

”Ovo će sada za tjedan dana ponovno se vratiti ljudima na lice tuga zbog velikih ovrha, siromaštva. Znači, sve nas to pritišće, treba nam vođa koji nas može izvući, a samo nas rad može spasiti a voditi nas mogu samo sposobni i dobri organizatori, a ne oni političari koji znaju samo lijepo pričati”, zaključio je Rojs.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});