fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KOMENTAR DANA: Ples petokrake na tankoj žici

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

KUMROVEC - Kao i svake godine 25.05. vojska jugokomunista, jugonostalgičara, komunista, antifašista, partizana, popularnih“Antifa“, sve zajedno najgorih fašista s kokardama na glavama i barjacima sa zvijezdama petokrakama se sjati u Kumrovec kako bi proslavili rođendan „Druga Tita“odnosno čuveni „Dan mladosti.“ Ove ih se godine pojavilo nekoliko tisuća kako to izvještavaju mediji. Tako su se mogle vidjeti različite dobne skupine muško-ženskih pravnih i svekolikih drugih sljedbenika bivšeg totalitarnog-komunističkog sustava na jednom mjestu kako slave kako oni kažu “neka bolja prošla vremena.“

Nezaobilazna pojavnost na takvim i sličnim manifestacijama gdje se slavi taj propali a najgori zločinački sustav je i bivši predsjednik RH Stjepan Mesić. Promatrajući te uzaludne tragače za tim „boljim prošlim vremenima“ u jednom trenutku ne znam  bih li plakao ili se pak “smejao“ . Na plač me tjera ta zvijezda petokraka koja je u smrt otjerala preko 500 000 tisuća nevinih ustaša, domobrana, žena, djece i staraca i to po završetku II svjetskog rata za čije se kosti mnogima ne zna a egzekuciju tih nevinih žrtava je upravo naredio sam „Drug Tito“ čiji rođendan ti povampireni sljedbenici njegova lika i dijela te krvave zvijezde petokrake slave u Kumrovcu.

– Plakao bih jer su upravo očevi i djedovi takvih sljedbenika tog komunističkog sustava diljem Hercegovine pobili sve fratre u Širokom Brijegu 07.02.1945. godine, dok su u BiH nakon končanja II Svjetskog rata pobili preko 500 svećenika i časnih sestara na izrazito brutalne načine bez ikakve milosti i suđenja.

– Plakao bih jer su upravo očevi i djedovi tih likova iz Kumrovca pozatvarali i poubijali sve one za koje su samo pomislili da su  nešto krivi te su preko svojih egzekutora u zemlji i inozemstvu na izrazito brutalne načine pobili mnoge Hrvate domoljube, od kojih valja izdvojiti Stjepana Đurekovića zbog čije smrti gule kaznu doživotnog zatvora Perković i Mustač u Njemačkoj.

– Plakao bih jer među tim sljedbenicima najgoreg sustava u povijesti čovječanstva bez ikakvog stida, obzira  i skrupula korača bivši predsjednik RH u dva mandata (o tempora o mores-čudnih li ljudi, čudnih li običaja) Stjepan Mesić a ni po kom osnovu jedan takav lik nije zaslužio obnašati nikakvu funkciju u tzv. “demokratskoj“ državi RH a on je odgulio dva mandata.

– Plakao bih jer je otac također bivšeg predsjednika RH Ive Josipovića Ante Josipović bio pripadnik 11. dalmatinske partizanske brigade koja je počinila grozne zločine  nad franjevcima u Širokom Brijegu a za čije se ime vežu svirepa i brutalna ubojstva svećenika i u drugim mjestima BiH i RH.

– Plakao bih jer od ruke takvih zlikovaca Ante Josipovića i mnogih očeva i djedova jugonostalgičara u Kumrovcu je moj djed koncem 1945. pobjegao u Argentinu i tamo umro a da ga nisam upoznao a moja pok. majka ga nikad više vidjela nije.

– Plakao bih, tužan i žalostan, jer se ništa dogodilo nije ni po završetku Domovinskog rata jer sve značajnije političke, javne i kulturne funkcije obnašaju sljedbenici partizanskih zločinačkih umova.

– Plakao bih jer se zvijezda petokraka slavi nesmetano a koliko mi je poznato nitko od završetka II Svjetskog rata nije odgovarao za zločine te zvijezde petokrake dok se sama izgovorena riječ ZDS (Za Dom Spremni) kažnjava i zbog kojeg pozdrava je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić naprasno završio karijeru upravo zbog domaćih izdajnika sa zvijezdama petokrakama koji su međunarodnim židovskim lobijima prezentirali kako Šimunić slavi bivši fašistički zločinački sustav.

– Plakao bih jer se zabranjuju koncerti M.P.Thompsonu zbog kako oni kažu “veličanja Ustaštva i fašističkog sustava“ jer se na njegovim koncertima kako oni „kažu“ može vidjeti ustaška ikonografija i fašistički simboli a i sam on u pjesmi Bojna Čavoglave pjeva na početku pjesme: “Za Dom Spremni.“

– Plakao bih jer je Skupština Vijeća Europe donijela nekoliko Rezolucija o osudi svih bivših totalitarnih sustava pa tako i komunističkog te naložila svim članicama EU da u svojim državama sprovedu lustraciju što jedino nisu učinile RH i Slovenija. A te rezolucije broj 1096 od 27.06.1996. i Rezolucija broj 1481 od 25.01.2006. godine su svoje izvorište pronašle u Općoj Deklaraciji UN o pravima čovjeka od 10.12.1948. godine. Koliko je meni poznato RH kao članica UN i EU je ratificirala sve te Rezolucije i deklaraciju UN o pravima čovjeka a nitko još ništa nije poduzeo u smislu zabrane zvijezde petokrake i njenih zločina nakon završetka II svjetskog rata.

– Plakao bih jer sam direktan sudionik Domovinskog rata a jedan od glavnih razloga za što sam otišao u rat je bio uništenje zvijezde petokrake koju su na čelima nosili sljedbenici tog sustava koji nas je htio opet po tko zna porobiti, masakrirati, kao i nakon završetka II Svjetskog rata što se zahvaljujući Božjoj providnosti nije dogodilo i drugi put.

– Plakao bih konačno jer su upravo zbog te zvijezde petokrake koja još uvijek živi i nesmetano se slavi u Kumrovcu mnogi istinski domoljubi i Hrvati, od kojih izdvajam Zvonka Bušića Taika, digli ruku na sebe zbog svekolikog razočarenja u RH za koju su bili spremni dati svoj život. Zbog te iste zvijezde petokrake ruku na sebe je digao i jedan od najvećih  hrvatskih junaka Domovinskog rata General Slobodan Praljak jer ga je ona i smjestila u Den Haag.

Završetkom Domovinskog rata u RH i BiH zlikovci komunisti  su samo preodjenuli svoje odore te su svoje šajkače i kokarde zamijenili šarenim kapama s hrvatskim grbom kao i odore, pazeći da neki od njih ne bi završio na prvoj liniji crte obrane jer im je prijetila pogibelj ako ne od metka s druge strane, ono od metka nekoga tko bi ga prepoznao zbog njegovih zločina. Pa su se tako smjestili po podrumima zgrada, i tajnim skloništima čekajući razvoj situacije. Ukoliko pobjede oni sa zvijezdom petokrakom lako će  oni izvući svoje „uniforme“ bivšeg sustava iz njihovih podruma i tavana i ponovno preodjenuti, a ukoliko pobjede ovi njima će se nečujno kao hijene prikloniti i uklopiti što se i dogodilo pa su ih tako pune novinske kuće, prepuna ministarstva, Vlade, sva državna tijela, veleposlanstva, ambasade i konzularna predstavništva. Puni su ih državni gospodarski subjekti i sportski savezi. Oni malo „zakašnjeli u razvoju“ su smješteni u nepolitičke organizacije i udruge koje godinama crpe stotine i milijarde kuna proračunskog novca kako bi blatili sva hrvatska domoljubna i vjerska nastojanja bilo koga čemu smo svi svjedoci. I branitelj i svećenici a svatko šuti i ne poduzima ništa.

Pa su se tako pojavili“Dokumenta“, B.A.B.E, Oliveri Frljići, Markovine, Jergovići, Puhovski, Pusićke, Ostojići, ovi, oni koji nesmetano djeluju uzduž i poprijeko prekrajajući RH nazivajući je zločinačkom tvorevinom a jako lagodno od iste žive. Tu su i određeni likovi poput Pupovca, Furia Radina koji u ime zaštite nacionalnih manjina zapravo štite samo sebe i svoj egoizam ukorijenjen u interesno-klijentelističkim savezima i sa samim crnim vragom u Vladi RH kako bi opstali i postojali na hrvatskoj političkoj sceni. Umreženi su u sve spore hrvatskog društva kao najgora bolest kojoj nema lijeka. Slobodno se šeću, loču, a kad se naloču plaču na ramenima svojih družiteljica noći,sad im je popularno i društvo osoba gay orijentacije,defiliraju po tim  paradama kako bi im se zahvalili na pruženim uslugama,usvajaju amoralne, protuhrvatske i protubožje zakone, ismijavaju se svakoj zdravoj kršćanskoj inicijativi poput onog izopačenog izdanka bivšeg komunističkog sustava Davora Bernardića ili pak Bojana Glavaševića koji takve inicijative nazivaju “vraćanjem u srednji vijek.“

Svako nastojanje bilo koga za provođenjem lustracije u RH zaustavljaju u začetku riječima:“Zaboravimo prošlost okrenimo se budućnosti“, a imaju sve u rukama i sve im može biti. Kontroliraju sve tijekove novca i informacija u zemlji i inozemstvu. Otac aktualnog Predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića Mario je dokazani Udbaški element, pa neka to bude odgovor hrvatskom narodu kako se ništa u njoj ne događa slučajno. Nema nikog tko obnaša bilo kakvu značajniju političku funkciju u RH a da ne potječe iz komunističke Udbaške obitelji što je strašno i što jadnom i napaćenom hrvatskom narodu tjera suze na oči. Toliko su umreženi da od završetka II svjetskog rata imaju svoje pomagače i unutar Svete katoličke i Apostolske crkve a koje imaju nažalost i danas a crkva je toga duboko svjesna.

Za Apokaliptične scene demografskog, ekonomskog, moralnog srozavanja i potonuća hrvatskog broda zvanog Titanik, odnosno dekadencije  hrvatskog naroda upravo su krivci sljedbenici tog bivšeg totalitarnog komunističkog sustava koji je zasnovan na principu: “Ja tebi ti meni“, a taj princip ne može dugo i svoje je već odavno odsvirao a u RH i BiH još uvijek pleše svoj ples na tankoj žici, premda izgleda kako je taj ples na jako sigurnim nogama.

Nikakve demokratske promjene u RH nisu moguće dok god se dozvoljava slavljenje zvijezde petokrake bilo gdje. Bio to Kumrovec, Jasenovac ili bilo koje mjesto na koje ti povampireni crveni fašisti a nikako antifašisti kako su se prekrstili svoje ime nakon Rezolucija Skupštine Vijeća Europe u kojima su proglašeni sljedbenicima zločinačkog i totalitarnog komunističkog sustava i gdje je naloženo državama članicama EU da raskrste sa tim nasljeđem.

Ne mogu a da se ne suzdržim od smijeha gledajući te duhove,aveti prošlosti kako mašu onim barjacima sa obilježjima bivše SFRJ tu naočigled tzv. “demokratske i suverene“ RH u kojoj žive uglavnom Hrvati, katolici koji se tako deklariraju a ne poduzimaju ništa.

Ne mogu a da se ne suzdržim od smijeha koliko je hrvatski narod bijedan i jadan  dok tu u svom dvorištu pušta duha iz boce prošlosti koja mu je radila o glavi i koja mu još uvijek radi o njoj a nimalo se ne trudi vratiti ga kamo pripada, a mjesto mu je duboko u prošlosti.

Sagledavajući Rezolucije skupštine Vijeća Europe i njene točke u njima je naloženo raščišćavanje sa nasljeđem komunističke prošlosti a s tim nasljeđem su raskrstile sve bivše socijalističke države EU osim Slovenije i RH i to je jedina utjeha u svemu tome. Utjeha koja će jednom odahnuti jer se dugo neće moći zadržavati ne provođenje lustracije komunističkih zločina bivše SFRJ u te dvije države unatoč jakim komunističkim snagama umreženim u sustave tih država. A kad se taj proces započne tada će na vrata hrvatskog naroda pokucati istina koja sa sobom nosi mir i ljubav koji rađaju mnogostrukim plodovima za kojima hrvatski narod čezne 73 godine.

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});