fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KORONAVIRUS: Dva nova slučaja zaraze u Širokom Brijegu, „nulti“ i dalje u teškom stanju, prva žrtva u Hercegovini!

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Nova dva slučaja zaraze kronavirusom COVID-19 zabilježena su u Širokom Brijegu.

Nakon što je prvi slučaj potvrđen u ponedjeljak u večernjim satima, nova dva slučaja potvrđena su u utorak poslijepodne.

Podsjetimo u utorak prijepodne na konferenciji za medije Kriznog stožera ŽZH istaknuto je kako se u SKB Mostar rade još dva testiranja i čini se da su oba testa bila pozitivna na COVID-19.

Nova dva slučaja zaraze su dvije ženske osobe koje su bile u izravnom kontaktu s prvozaraženom starijom gospođom iz mjesta Jare, a radi se o kćeri i nevjesti prvozaražene, službeno je potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Kriznog stožera ŽZH.

Kako se doznaje području Širokog Brijega izvršit će se još testiranja osoba koje bi mogle biti vezane uz ovaj klaster.

Prema neslužbenim informacijama našeg portala veliki broj građana Širokoga Brijega već se danima nalazi u izolaciji, a mnogi imaju veze sa prvim prijavljenim pozitivnim slučajem u Hercegovini za kojeg još, barem službeno, nije sigurno je li nulti ili prvozaraženi!

Ta osoba je u dosta teškom stanju, a kako smo danas ranije doznali u Hercegovini je zabilježen i prvi smrtni slučaj osobe koja je bila zaražena koronavirusom.

Kako je potvrđeno, radi se o muškarcu iz Konjica, koji je imao 53 godine. Radio je kao vozač direktora kompanije Igman iz Konjica, a kao i direktoru Igmana i njemu je bio potvrđen koronavirus.

Iz Kriznog stožera su kazali da je osoba koja je preminula imala obostranu upalu pluća, a u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar primljen je u subotu. Neslužbeno on je sa aerodroma dovezao srbijanskog biznismena koji je bio zaražen koronavirusom i koji je virus prenio na proslavi godišnjice firme Igman u Konjicu 11. ožujka.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});