fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Milanović se oglasio posebnom fotografijom, u 17 sati će prodrmati Hrvatsku

Autor: Dnevno.ba

Nakon što je predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović objavio odluku da Zoran Milanović ne može biti mandatar čak ni ako podnese ostavku na funkciju predsjednika Republike, Hrvatska je odjednom postala poprištem intenzivnih reakcija.

Mnogi se pitaju je li Ustavni sud danas praktički izveo državni udar, osobito nakon što je Šeparović naglasio da je Ustavni sud iznad volje građana, što je izazvalo dodatnu zabrinutost.

O svemu će se naravno oglasiti i predsjednik Zoran Milanović, a najavivši to objavio je zanimljivu fotografiju za koju ne znamo kada je nastala, ali na kojoj u dosta opuštenom izdanju za stolom na terasi sjede zajedno Miroslav Šeparović, Oleg Butković i Branko Bačić.

“Danas u 17 sati reći ću vam što mislim o onome što je u ime Ustavnog suda danas rekao HDZ-ovac Miroslav Šeparović. A do tada pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda”, napisao je Milanović nakon odluke Ustavnog suda.

 

Nakon što je predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović javnosti otkrio kako Zoran Milanović ne može biti mandatar nove Vlade, čak i ako podnese ostavku na funkciju predsjednika Republike, stigle su i prve reakcije javnosti, a one su vrlo žestoke. Mišljenja pravnika su i dalje podijeljena. Neki tvrde kako je Ustavni sud čak i blago reagirao dok drugi smatraju kako je riječ praktički o državnom udaru.

Prijelomna odluka Ustavnog suda: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});