fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

“Na temelju Plana prilagodbe i prezentacija ponuđača, pitanje deponije ide prema svome raspletu”

Autor: dnevno.ba

Mostarski gradonačelnik još jednom je naglasio kako je rješavanje pitanja deponije “Uborak” postavljeno kao prioritet nove administracije Grada Mostara.

Mostarski gradonačelnik još jednom je naglasio kako je rješavanje pitanja deponije “Uborak” postavljeno kao prioritet nove administracije Grada Mostara.

“Intenzivnom komunikacijom mene i mojih suradnika sa strukom i svima onima koji su uključeni u proces odvoza i deponiranja otpada u gradu Mostaru pronalazimo moguća rješenja”, izjavio je gradonačelnik Mostara Mario Kordić, a istovremeno osvrnuo kako je u prošlosti potrošeno puno vremena na ovu temu, ali, kaže kako optimistično gleda na budućnost i mišljenja je da je Grad Mostar pred rješenjem pitanja deponije ‘Uborak’.

Njegovom inicijativom i pozitivnim pristupom gradskih vijećnika u četvrtak, 10. lipnja održana je i tematska sjednica Vijeća na kojoj je razmatrana trenutna situacija i budućnost regionalnog odlagališta komunalnog otpada Uborak – Buđevci. Na istoj je predstavljen i Plan prilagodbe.

“Na temelju Plana prilagodbe i prezentacija ponuđača, pitanje deponije ide prema svome raspletu”, poručio je Kordić.

Mostarski gradonačelnik je naime odmah nakon tematske sjednice Gradskog vijeća Grada Mostara obavio razgovore s financijskim organizacijama kako bi imali osiguranu financijsku konstrukciju za implementaciju Plana prilagodbe.

 

 

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});