OGLASIO SE I ĐOKOVIĆ: ’Jako mi je žao zbog svega. Molit ću se za oporavak’

Autor: dnevno.ba

Nakon što je objavio da su supruga Jelena i on pozitivni na koronavirus, Novak Đoković oglasio se i putem Instagrama te se ispričao svima.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Pozdrav svima. Vratili smo se u Beograd. Pozitivan sam na COVID-19 kao i Jelena. Testovi djece su negativni. Ostat ćemo u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponovit ćemo testiranje za pet dana.

Jako mi je žao što je naš turnir nanio štetu. Sve što smo, ja i organizatori, radili proteklih nekoliko mjeseci bilo je čistog srca i iskrenih namjera. Vjerovali smo kako je turnir prošao sve zdravstvene protokole, a i zdravlje naše regije činilo se, bilo je u dobrom stanju za ujedinjenje ljudi iz filantropskih razloga. Prevarili smo se i organizirali smo turnir prerano.

Ne mogu dovoljno istaknuti koliko mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na turniru ili u blizini nekog od natjecatelja, molim vas da se testirate i nastavite prakticirati fizičko distanciranje. Ostatak turnira je otkazan, a mi ćemo se fokusirati na sve one na koje je on utjecao. Molim se da se svi u potpunosti oporave”, napisao je.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI