fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Povjerenik Hrvatskog bloka u podružnici Doboj je mladi Marko Cetina

Autor: Dnevno.ba

DOBOJ - Na sjednici zbora Hrvatskog bloka Doboj jednoglasno je prihvaćen izbor Marka Cetine za poziciju povjerenika ovdašnje podružnice spomenute stranke.

Tipurić je posljednje dvije godine vodio organizaciju podružnice Hrvatskog bloka Doboj, no zbog zdrastvenih razloga odlučio se mandat predsjednika druge po veličini podružnice Hrvatskog bloka u manjem entitetu BiH vratiti stranci.

„Smatram kako nisam u mogućnosti kvalitetno i predano obnašati navedenu dužnost zbog prevelikih zdrastvenih problema, no i dalje stojim na raspolaganju stranci kao predani član Hrvatskog bloka Doboj, za neke druge funkcije ili potrebe unutar organizacija ukoliko svojim djelovanjem može doprinijeti da Hrvatski blok poluči izbornu pobjedu koja je izgledna u 2020. godini”, kazao je Tipurić.

Slijedom toga, predsjednik Hrvatskog bloka za povjerenika imenovao je Marka Cetinu iz Johovca.

“Želim se kvalitetno pripremiti za izbore te želim nastaviti tradiciju s dobrim rezultatima koje je stranka ostvarivala u proteklom periodu”, rekao je Marko Cetina, povjerenik Hrvatskog bloka podružnice Doboj koji se ujedno zahvalio Tipuriću na dosadašnjem radu.

Naglasio je kako će on nastaviti raditi na trenutno primarnom cilju, a to je pobjeda Hrvatskog bloka na lokalnim izborima.

Marko Cetina je član Hrvatskog bloka, jednoglasno je izabran povjerenikom podružnice Doboj, koji je na tu poziciju izabran bez predloženih protukandidata. Istaknuo je kako slijedi razdoblje osvježavanja stranke, s nešto drugačijim stilom rada, posebno s članstvom i na terenu, ali i osvježavanjem članstva novim, mlađim članovima, kako bi mlađi kadar već prije slijedećih lokalnih izbora preuzeo ključne uloge u stranci. Poručio je političkoj javnosti, Hrvatski blok je ozbiljna i složna stranka koja će tražiti poziciju koja joj povjerenjem birača pripada, stati iza svojih ljudi i projekata, ali i podržati ono potrebno zajedništvo među građanima.

Okupljenima su se obratili i predstavnici Hrvatskog bloka, tajnik Jozo Paradžik, poželjevši novom povjereniku Hrvatskog bloka puno uspjeha u radu, te gosti iz stranke – Hrvatskog bloka Odžak – Marić i dopredsjednica Hrvatskog bloka Modriča – Ana Križan, priopćeno je iz Hrvatskog bloka.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});