fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

POZNATI SRPSKI POLITIČAR JE LOŠE: Jedva je izvukao živu glavu, a supruga kaže, trpi jezive bolove i prima morfij

Autor: dnevno.ba

Čelnik LDP-a Čedomir Jovanović u srpnju je obolio od korone i jedva preživio.

Tada je imao obostranu upalu pluća, a kako je izjavila njegova supruga, jedva je izvukao živu glavu.

“Otpušten je iz bolnice iako je imao upalu pluća, pao mu je imunitet pa su se liječnici bojali da ga u bolnici ne napadne neka bakterija. Dogovor je bio da miruje kod kuće i tako je živio”, rekla je njegova supruga Jelena Jovanović.

Dodala je, pogodila ih je laž da je bio nemaran i da je sam odgovoran za stanje u kojem se nalazi. Iako je od ljeta negativan na koronu, Čedomir Jovanović nije bio sposoban za normalan život, teško je disao, brzo se umarao. Posljednja dva mjeseca osjećao je snažne bolove u dijafragmi, žalio se da mu se skraćuje dah, a zadnjih nekoliko dana javili su mu se bolovi u grudnom košu i abdomenu koji su postali tako nepodnošljivi da je morao prekinuti sastanak i otići u covid ambulantu.

“Nakon snimanja liječnici su mu iskreno rekli da nešto slično nisu vidjeli te da hitno mora u bolnicu”, rekla je njegova supruga u razgovoru za Blic. Dodaje, on je loše.

“Trpi jezive bolove, zbog čega uz četiri antibiotika prima ketanol i morfij. Svi parametri su mu poremećeni. Sumnjali su na unutarnje krvarenje, a tlak mu je zbog bolova jako visok, teško ga lijekovima vraćaju u normalu. Teško je, no svi se borimo. Znate ono njegovo legendarno: Odustat ćemo – nikad”.

Supruga Jelena ističe da su liječnici divni, a posebno upozorava da ljudi ne shvaćaju da je korona ozbiljna bolest.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});