fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Sveučilišni uhljebi podržali Dragana Čovića

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić, prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom prof. dr. Zdenko Klepić, dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. Mario Vasilj, dekan Akademije likovnih umjetnosti prof. dr. Stjepan Skoko, te dekanica Građevinskog fakulteta prof. dr. Maja Prskalo iskazali su podršku dr. Draganu Čoviću, kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH i HNS-a na predstojećim Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora za sve nivoe vlasti.

Naglasili su kako Sveučilište u Mostaru želi biti evropsko sveučilište, a da bi to postalo potrebno je primijeniti evropske standarde.

“Jačanjem projekata podižemo obrazovanje i nauku na mostarskom Sveučilištu na jedan zavidan nivo, a u tome nam svojom podrškom uveliko pomaže dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH, te Hrvatski narodni sabor uopće”, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Naveli su važnost djelovanja ovih kandidata na jedinstvu Hrvata u BiH, razvoju hrvatskog visokoga obrazovanja, posebno mostarskog Sveučilišta, promociji Hrvata kao nosilaca europskih vrijednosti, kao i rješavanju hrvatskog pitanja u BiH.

“Sveučilište u Mostaru, jedino u BiH i van Hrvatske čija se nastava odvija na hrvatskom jeziku, može još više ojačati uz ovo vodstvo, jer hrvatskom narodu može omogućiti privredni razvoj, zaštitu nacionalnih interesa, razvoj kulture, obrazovanja i zdravstva te euroatlanstki put, a upravo je to garant ostanka i opstanka”, zaključili su, stoji u priopćenju za javnost iz HDZ-a BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});