fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TUŽITELJSTVO POTVRDILO: Pripadnik FUP-a je ubijen, policija neumorno traga za ubojicom

Autor: Klix.ba

SUHODOL - Žuta traka koja blokira prolaz, tišina, prazna cesta i jedna policijska patrola su prizori koje je zatekla ekipa portala Klix.ba u mjestu Suhodol kod Tarčina gdje je sinoć ubijen pripadnik Federalne uprave policije (FUP) Mahir Begić u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Glasnogovornica Tužiteljstva KS Azra Bavčić za Klix.ba je potvrdila da je pripadnik FUP-a ubijen što se nije moglo učiniti odmah dok nisu završene sve potrebne istražne radnje na mjestu tragedije.

“Uviđajne radnje su nastavljene jutros, a potraga za počiniteljem ovog ubojstva intenzivno traje”, dodala je Bavčić.

Uviđaj koji se sprovodi pod nadzorom Tužiteljstva  KS, u suradnji sa službenicima FUP-a i MUP-a KS nastavljen je jutros u blizini Objekta za edukaciju kadrova Ministarstva unutrašnjih poslova FBiH.

Kako saznajemo ekipe neumorno tragaju za ubojicomcom. Teren pretrage je znantno širi od područja u Suhodolu kod Tarčina, a prema našim saznanjima proteže se i do sarajevskih naselja gdje je pojačano prisustvo policije na terenu.

“Provjerava se sve, pokriva se širok teren”, saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Iako policija nije potvrdila, neslužbeno  saznajemo da je ubojica službenika FUP-a Edin Gačić koji je danima u bijegu zbog ubojstva Sauda Sultanića u Podorašscu kod Konjica prošlog ponedjeljka.

Autor: Klix.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});