fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

U Dubrovniku biskup, u Gacku pjevač četničkih hitova, na Ublima stranački pop

Autor: Slobodna Bosna

Nakon posjete Dubrovniku i susreta sa biskupom dubrovačkim Matom Uzinićem, Grigorije se samorukopoložio u biskupa hercegovačkog.

Kada je u Gacku, ne libi se biskup Hercegovački zapjevati četničke hitove, što, složit ćete se, teško ide sa biskupskom titulom. Šta bi bilo da se našao u Slunju?!

Biskup Hercegovački Grigorije je na Ublima (kod Trebinja) blagoslivljao skup svih direktora i funkcionera vladajuće stranke. Luka Petrović je nakon velike žurke i proslave „Oluje“, na Ublima okupio na partijskom savjetovanju sve funkcionere, načelnike i direktore svih javnih preduzeća i ustanova, a vladika Grigorije blagoslovio je direktore i obratio im se prigodnom zgodom.

-Čast rijetkim izuzetcima, ali većina direktora i Lukinih suradnika su klasični razbojnici i kriminalci koji su ojadili i opljačkali Hercegovinu, i u najmanju ruku je neprimjereno za jednog vladiku da blagoslivlja kriminalce, lopove i razbojnike. Svakoj vlasti prepodobni Grigorije tako iz dana u dan sve više i otvorenije pokazuje da on nije duhovni pastir Hercegovine već aktivista i funkcioner vladajuće stranke, i da na najgori način zloupotrebljava poziciju i mantiju, koju još uvijek povremeno obuče nedjeljom i većim praznikom, piše Nebojša Vukanović.

Pogledajte video u kojem Grigorije demonstrira znanje o lokalnim četničkim vojvodama.

Autor: Slobodna Bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});