fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

URB HVO ŽZH: Izaći na izbore i birati hrvatske, a ne jugoslovenske komuniste!

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Pozivamo sve članove URB HVO-a ŽZH kao i njihove članove obitelji koji imaju pravo glasa, njihove prijatelje, bližu i daljnju rodbinu,kumove i njihove poznanike da dana 05.sječnja 2020.godine iziđu na izbore za Predsjednika RH predviđene za dan 05.sječnja 2020.godine i obave svoju građanski dužnost koja je u ovom trenutku više nego ikad pravo i obveza.

U obvezi ste izići na ove izbore jer su se nad hrvatskim domoljubnim i katoličkim pukom isto kao koncem II svjetskog rata na Križnom putu kada je pobijeno preko 600 000 nevinih Hrvata, 07.veljače 1945.godine u Širokom Brijegu kada su pobijeni nevini franjevci, 18.studenog 1991.godine u Vukovaru, kada je pobijeno cca 3000 Vukovaraca, nadvili crni oblaci u čijem središtu sjaji krvavo-crvena zvijezda petokraka ispred koje na bijelom partizanskom konju jaše predvodnik i glasnik sotone Zoran Milanović.

Ukoliko želite da idući predsjednik RH postane nitko i ništa, koji će vam u idućih pet godina svog mandata donijeti ništa,odnosno sve ono što negira Boga i Njegove zakone, prespavati ćete nedjelju 05.sječnja 2020.godine, njemu ćete dati svoj glas, ili pak svoj listić proglasiti nevažećim, na način da ga iskrižate ili na njemu na dopišete broj 3 na kojemu ćete napisati: HRVATSKI NAROD!

U sva tri slučaja znajte kako dovodite Zorana Milanovića i njegovu komunističku služinčad na Pantovčak. No, vi to zasigurno nećete učiniti jer ste najčasniji sinovi države BiH i u vrijeme Domovinskog rata i danas. Mnoge smo bitke zajedno izvojevali unatoč lažima, podvalama, prevarama, insinuacijama, ucjenama i prijetnjama. Uvijek smo ostajali svoji na svome,i takvi ćemo i dalje biti.

Stoga iziđimo na izbore i dajmo svoj glas kandidatkinji pod rednim brojem 2.Kolindi Grabar Kitarović koja nije bila naš izbor u I krugu predsjedničkih izbora i nije nas stid to javno reći jer to nije zaslužila u odnosu na našeg kandidata Miroslava Škoru. No, sada se ne bira između K.G.K.i Miroslava Škore. Sada se bira između dvije Hrvatske. One koja je pokušana biti ubijena u II svjetskom ratu,nakon njega, u Domovinskom ratu i sada nakon njega, upravo od ruke pravnih i svekolikih drugih prednika i sljedbenika jugo-komunističkih zlikovaca čiji je sadašnji predvodnik Zoran Milanović kandidat za Predsjednika RH. Tu za nas ne može i ne smije biti dvojbe.

Uvijek smo bili najoštriji kritičari svih i svakoga a poglavito HDZ i K.G.K.kada su činili radnje koje su nespojive s kršćanskim naukom i kada su bile u suprotnosti s domoljubnim, i svim drugim vrednotama hrvatskog naroda a toga se dosta nakupilo. No, nikada nismo dvojili kada je trebalo stati u zaštitu naše vječne i jedine majke svih nas. Jedine i neponovljive Domovine nam Hrvatske oko koje nema prijepora,zbora a ni dogovora.

Odigrajmo u nedjelju 05.sječnja 2020.godine prvi čin u ovoj predstavi koja nastavlja svoju predstavu u ponedjeljak 06.sječnja 2020.godine kada ćemo svi znati na čemusmo. Kada ćemo znati hoće li jutro na Pantovčaku dočekati stara-nova Predsjednica RH K.G.K.koja će se morati odrediti kamo pripada do idućih parlamentarnih izbora jer će ju na to natjerati hrvatski narod kojemu je ostala jako dužna, ili će na Pantovčaku osvanuti Lucifer kojega će svako jutro u njegovom uredu pozdravljati jedan od najvećih zlikovaca 20 stoljeća Tito.

Sami odredite želite li jutro u ponedjeljak 06.sječnja 2020.godijne dočekati u vedrom raspoloženju ili u raspoloženju kako vam diktiraju crni, turobni oblaci u čijem središtu sjaji krvavo-crvena zvijezda petokraka, koji su se sukladno prognozama nadvili na sve nas do nedjelje 05.sječnja 2020.godine?, navodi se u priopćenju URB HVO ŽZH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});