fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Screenshot: Facebook

Tragičan kraj! Malena Danka Ilić je ubijena: Vučić objavio da su uhićene dvije osobe

Autor: dnevno.ba

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na izvanrednoj sjednici Vlade Srbije objavio je najgoru moguću vijest o slučaju nestanka dvogodišnje djevojčice Danke Ilić. Kako je rekao, Danka je ubijena, policija je uhitila dvije osobe povezane s ubojstvom i oni trenutno vode policiju na mjesto gdje je zakopana.

Podsjetimo, Danka je zadnji put viđena 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora u Srbiji, gdje je bila s majkom i malenim bratom. Tračak nade pojavio se jučer kada je austrijska policija izjavila da je upravo Danka dijete sa snimke iz Beča jer je tako potvrdila obitelj. Međutim, jedna od dvije Rumunjke koje se nalaze na snimci demantirala je te navode te rekla da se radi o njezinom djetetu.

Zatim je jutros i austrijska policija isključila bilo kakvu povezanost Rumunjki sa snimke s nestalom Dankom Ilić.

Foto: Cropix

Blic: Radnici komunalca autom udarili Danku, tijelo stavili u gepek

Blic piše da je kriminalistička policija iz Bora uhitila radnike Javnog komunalnog poduzeća ‘Vodovod Bor’, S.J. (50) iz sela Luka i D.D. (50) iz sela Zlot. “S.J. je osumnjičen da je službenim automobilom ‘Fiat panda’ u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtili je. Zajedno s kolegom D.D. su tijelo djevojčice stavili u gepek auta, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na Starobanjskom putu kod Bora, gdje su tijelo izbacili s desne strane”, rekao je izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a D.D. pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati. Istraga policije pokazuje da se sve dogodilo 26. ožujka oko 13:52, svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, dijete nestalo.

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je, navodi izvor iz istrage.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});