fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTOUBOD: Nedostatak radne snage u Brotnju, pa i Dragan Čović stigao na trganje grožđa!

Autor: Dnevno.ba

ČITLUK - Na području Brotnja uvelike traje sezona trganja grožđa, međutim vlasnici ovdašnjih plantaža vinove loze nalaze se u velikom problemu s obzirom na nedostatak radne snage.

No, kako bi svekolikom puku dao do znanja kako je uz narod dr. Dragan Čović i još nekolicina njegovih suradnika ove nedjelje su se zaputili put Čitluka kako bi pomogli u trganju, naravno ne za džabe, već kako reče jedan iz Čovićevog osiguranja: “Zuvar je koju dnevnicu puknut u današnji vakat!”

Međutim, ova gospoda su ostali nemalo razočarani kada su im susretljivi domaćini kazali kako se kod njih ne trga nedjeljom!

Tako ništa od dnevnica, ali ako ništa gorivo, koje je u Bosni i Hercegovini svakim danom sve skuplje, nisu morali plaćati iz svoga džepa, nego su Audija natankali parama iz državnoga proračuna pa stoga neće previše na guzicu otići.

Kako javlja portal Ljubuski.info članovi Udruge zaboravljeni branitelji, su se, sukladno ranijoj najavi, uputili izvesti mirni prosvjed tijekom održavanja ovog “trganja”.

Tako su jučer oko 14 sati policajci blokirali pristup samoj lokaciji, te je većina branitelja ostala na ulazu.

Tijekom simboličnog trganja, bez obzira što je bila nedjelja, prvog grozda grožđa, Čoviću je netko od branitelja iz daljine dobacio:

“Trgaj, samo trgaj, ali od toga trsa nećeš piti do novog u kraljevstvu Božjem!”

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});