fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Janici Kostelić na Facebooku stigli zahtjevi za prijateljstvom od Kim Jong Una, Putina i Erdogana

Autor: News-bar.hr

BRAČ - Čim je vijest o pet dana pritvora šestorici Torcidaša postala viralna, Janici su počeli stizati zahtjevi za prijateljstvom od raznih stranih političkih i ideoloških kolega.

Nakon što se svijetom pročulo kako je u Hrvatskoj zbog vrijeđanja Janice Kostelić uveden ponovno verbalni delikt, nekadašnjoj snježnoj divi na Facebooku ne prestaju stizati zahtjevi za prijateljstvom od raznih visokih svjetskih dužnosnika.

Kostelić tvrdi kako joj je drago da se diljem Zemlje lideri država suosjećaju s njom, iako tvrdi kako je Kim Jong Unov prijedlog da se Torcidaše, skupa s njihovom širom obitelji strielja te da se na Brač baci nuklearna bomba, ipak malo previše za njen ukus.

“Javili su mi se kolege političari sa svih strana svijeta i nude mi savjete kako se obračunati s tim kriminalcima i neprijateljima države. Dok mi je Kin Jong Unov prijedlog ipak malo pre šarf, kolega Erdogan mi je dao par korisnih savjeta dok se gospodin Putin ponudio da zločince smjestimo u Sibir. Ovo je veliki lauf u mom životu, ali sva sreća imam podršku svoje obitelji, pogotovo brata, koji je za pomoći mi uvijek spreman, kao njemački vojnik 41.” – rekla nam je ponosno Jamnica Kostelić.

Nadam se da zbog ovog članka neću završiti u Remetincu, ali jebi ga… kutija cigareta prolazi kroz rešetke.

Autor: News-bar.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});