fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Reprezentacija otvara sva vrata – Prosinečki “pogurao” Menala u Dinamo

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Prijelazni rok u Hrvatskoj još nije završen, ali, kako sada stoje stvari, Dinamo se neće pojačavati za ovo proljeće.

Procijenili su u Maksimiru da nema potrebe praviti gužvu u momčadi do ljeta, kada je ionako izvjesno da će i ovaj igrački kadar ispuniti rezultatske ciljeve.

Uostalom, tko god da sada i dođe, morao bi neko vrijeme “prodisati” s momčadi, nametnuti se, prilagoditi… Jedino da se pojavi neka “top priča”, neki dar s neba, pa da Dinamo potpiše kakvog kapitalca, onda bi to imalo smisla. Ali, sredinom veljače u Zagrebu čak i snijeg pada s neba češće nego “kapitalci”.

Međutim, nije da u Dinamu ne rade na pojačanjima. “Modri” su se već okrenuli prema ljetnom prijelaznom roku, kada planiraju veće promjene u svlačionici. Dobro, planova je bilo i za zimu, nisu se svi ostvarili, ali na ljeto bi uistinu moglo biti prometnije.

Dakle, prvo ime je Luka Menalo. Mlado krilo iz Širokog Brijega već je neko vrijeme u uskom fokusu, a prema najnovijim informacijama pregovori su u završnoj fazi i Menalo bi trebao postati Dinamov igrač, pišu Sportske novosti. Ali, od ljeta.

Ostao bi, znači, do kraja sezone u Širokom Brijegu, pomogao Goranu Sabliću u borbi za Europu, a onda bi na ljeto odjenuo dres Modrih. Još Dinamo i Široki trebaju riješiti neke detalje, naravno, dok posao nije potpisan, nećemo reći da je završen, ali, da je blizu – jest.

Jedno od pitanje jest i hoće li Dinamo odmah kupiti Menala pa ga ostaviti na posudbi do ljeta, ili će transfer formalizirati tek na ljeto. No, to su, zapravo, nevažne sitnice. Uglavnom, ako sve bude kako bi trebalo biti, Menalo će biti Dinamov.

Momak je već neko vrijeme zanimljiv Modrima, međutim, kada je odigrao dvije odlične predstave u dresu reprezentacije BiH i kada ga je javno pohvalio i izbornik Prosinečki, Dinamo je još više zagrizao i krenuo u pravu akciju.

Menalo bi, znači, mogao postati prvo ljetno Dinamovo pojačanje. Bila bi tada u Maksimiru čak četvorica (potencijalnih) Zmajeva, jer su tu već Hajrović, Hodžić i Gojak, pišu SN.

Međutim, Menalo, ako se transfer završi, možda i neće biti jedini koji će dolazak u Dinamo dogovoriti već prije ljeta. Još je nekoliko imena koje bi htjeli u Maksimiru, s kojima se radi na ljetnom transferu. Pokušavaju u Dinamu izbjeći onaj ljetni cajtnot, pogotovo u godini SP-a, prijelazni rok produžit će se i kad formalno završit.

No, zadržimo se zasad samo na Menalu. On je korak do Maksimira, vrlo blizu. Što bi se reklo na dresu su već odštampali slovo M, no prezime mu ima još pet slova. Ima tu još posla…

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});