fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

CILJ JE REALIZIRAN: Masoni se u Hrvatskoj počeli međusobno obračunavati!?

Autor: Hrvatska-danas.com

ZAGREB - Nacional je tijekom ponedjeljka došao u posjed opsežne interne dokumentacije koja otkriva značajan nepoznati detalj iz životopisa glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića koji budi iznimno ozbiljnu sumnju da bi se on zbog te svoje tajne mogao nalaziti u sukobu interesa dok obavlja svoj posao. Na adresu redakcije dostavljena je anonimno, s preciznim objašnjenjima tko su izvori koji mogu potvrditi da se radi o autentičnim materijalima, piše Nacional.

Oglasio se saborski zastupnik Pernar

“Nacional tvrdi da ima vlastoručno potpisan dokument od glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića koji pokazuje da je pristupio masoneriji.

Htio bi ovom prilikom prepričati dio današnjeg razgovora s odvjetnikom jednog od osumnjičenih za Gabrićevu navodnu iznudu.

Među ostalim, dotakli smo se i samog Jelinića, odvjetnik je rekao da koliko on zna ne postoji fotografija Jelenića u masonskoj opravi i da ga samim time ne možemo označiti kao masona jer nemamo čvrst dokaz.

U tom trenutku, rekao sam sebi, možda je mason, možda nije i danas BAM. Naslov u Nacionalnu sa spektakularnom tvrdnjom.

Odmah sam se pitao tko bi to mogao pustiti van, ekipa iz Dnevnog po mom sudu to nije pustila van, a tko onda je?

Po mom mišljenju, to je mogla učiniti “druga strana” iz osvete jer navodni iznuđivači nisu pritvoreni zbog zločinačkog udruživanja, već samo ispitani zbog iznude.

Ovom prilikom želim javno poručiti glavnom državnom odvjetniku, da ako i je pristupio masoneriji da ga ja ne osuđujem jer svatko može napraviti pogrešku.

U slučaju da su dokumenti autentični, pozivam ga da otvori svoje oči i shvati tko su stvarni iznuđivači u cijeloj priči, odnosno, tko mu radi o glavi i tko želi utjecati na odluke DORH-a, te da napusti masoneriju.

Ako ga je masonerija odlučila maknuti jer nije htio plesati kako oni sviraju, ja ću biti prvi koji će ustati u njegovu zaštitu”, piše saborski zastupnik Ivan Pernar na svom fb-u.

Autor: Hrvatska-danas.com
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});