fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TIGER WOODS SE JAVIO PRVI PUT NAKON NESREĆE: Policiji nije jasno kako je preživio

Autor: dnevno.ba

Najbolji golfer u povijesti Tiger Woods oglasio se putem Twittera nakon teške nesreće. Objavu na društvenoj mreži pisao je tim Tigera Woodsa, a u njoj se zahvaljuju svima na brizi, ali i pomoći koja je stizala sa svih strana.

Nakon što je sletio s ceste u svojem automobilu te teško stradao, jučer navečer je objavljeno kako je Woods van životne opasnosti.

“Gospodin Woods ima teške ozljede noge, pogotovo desne strane gdje je došlo do dva otvorena prijeloma cjevanice i fibule. Otvoreni prijelomi su stabilizirani šipkama i vijcima, a najteže su mu stradali gležnjevi i stopala. Natekli su mu mišići i svo mekano tkivo koje smo morali osloboditi rezanjem kože”, rekao je Anish Mahajan, glavni liječnik Harbor – UCLA Medical Centra.

“Ne znamo kako je ostao živ”

Na konferenciji za novinare oglasila se i policija Los Angelesa koja kaže kako će istraga trajati nekoliko tjedana, kako bi se ustanovilo zbog čega je Woods izgubio kontrolu nad vozilom.

“Nije bilo nikakvih tragova proklizavanja ili kočenja, a vrijeme je bilo dobro. Iskreno, ne znamo kako je gospodin Woods ostao živ, ali je imao jako puno sreće. Sigurno su mu pomogli pojas kojim je bio vezan i brojni zračni jastuci koji su se otvorili”, izjavio je Alex Villanueva iz ureda šerifa Los Angelesa. Također je dodao kako je najvjerojatnije brzina bila glavni uzrok nesreće te da nema znakova da je Woods bio pod utjecajem bilo čega.

A oglasili su se najbliži Tigera Woodsa putem njegovog Twittera. Zahvaljuju se obožavateljima na brizi, liječnicima i zaposlenicima Harbor – UCLA Medical Centra, policiji i vatrogascima Los Angelesa, a objavu pogledajte ispod teksta.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});