fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Rođen je najnovi i najmoderniji web preglednik – Opera Neon

Autor: Zimo.co

Jedno vrijeme Opera je važila za apsolutno najbolji web preglednik, s mnogim naprednim opcijama, implementacijom noviteta i sigurnosnim postavkama kakve nitko nije imao. Nažalost po njih, konkurencija je rasla, oni su uglavnom padali i sada se Opera nalazi negdje daleko u zapećku korisničkih fokusa, s (pre)malim udjelom na tržištu web preglednika, čime dakako nisu zadovoljni ni u samoj kompaniji.

Iako mnogi tvrde kako je Operina najveća prednost integrirani VPN, što mnogi korisnici jednostavno obožavaju, oni su odlučili predstaviti sasvim novi koncept web preglednika u kojem VPN-a unutar samog preglednika više nema.

Godinu dana su radili na novom konceptu i sada je rođen – Opera Neon.

Razlozi zbog kojih su odlučili predstaviti sasvim novi koncept leže, prema mišljenju ekipe koja stoji iza ovog projekta, u činjenici da “današnji web preglednici ni izbliza nisu svježi kakvi bi trebali biti”. Prevedeno, nisu prilagođeni aktualnim potrebama korisnika, pa i interneta kao takvog. Opera Neon bi, valjda, trebala biti rješenje; donosi novu početnu stranicu koja je zapravo “wallpaper” vašeg računala; “sidebar” s vlastitim video playerom, galerijom fotografija i alatom za preuzimanje datoteka; inteligentni sustav okruglih tabova koji će najpopularnije i najčešće otvarane web stranice pozicionirati na vrh i još ponešto noviteta…

Za sada je teško dati bilo kakvu konkretnu ocjenu kvalitete, ali svakako se isplati isprobati Opera Neon web preglednik.

Autor: Zimo.co
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});