fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DOZNAJEMO: Za Audi nije kriv Čović, već Facebook kviz kojeg je odigrao!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Prije nekoliko mjeseci hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, za potrebe svog ureda kupio je automobil A8, sa punom opremom, koji je vrijedan skoro 200.000 maraka.

Mnogi su tada spočitavali Čoviću zbog trošenja toliko novca za kupovinu ovakvog prevoznog sredstva. On se branio, branio, da bi prije nekoliko dana objasnio zašto je baš odabrao Audi A8.

Naime, hrvatski član Predsjedništva je putem svoje FB stranice sherovao link kviza, koji je odigrao prije nekoliko mjeseci. Kviz je tom prilikom rekao da je savršeni automobil za Dragana Čovića upravo Audi koji je kupio.

Istog dana Čović je održao predavanje na Strojarskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Na predavanje je kasnio točno 15 akademskih minuta, te ušavši u učionicu zgrozio se vidjevši uplajeno svjetlo, koje je odmah ugasio:

“Pa djeco što vam je, pa i ovo će neko platiti. Što će vam svjetlo usred bijela dana, pa jeste li vidjeli da je Gilja i ovaj mjesec povećao cijenu struje” – rekao je Čović pred okupljenim studentima.

Studenti su dakako bili oduševljeni.

“Ma milina je učiti od takvog čovjeka. On je ovim činom pokazao kako misli i na običnog malog čovjeka, a ne samo na sebe. Ma pozlatilo mu se sve što dotakne” – kazao je student Mate iz Vašarovića.

Pa neka mu je sretno, a i nama sa njim.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});