fbpx

Bill Clinton i Hillary Clinton uskoro pred skupim razvodom?

Autor: dnevno.ba

Bill Clinton i njegova supruga Hillary Clinton u braku su više od četiri desetljeća. Međutim, njihov brak obilježile su brojne drame, a kako prenosi entertaintimes.com, par sada inzistira na tome da regrutira odvjetnike kako bi finalizirali svoj razvod.

Smatra se da je moćni par Sjedinjenih Američkih Država manje-više imao dobar brak. Ipak, najnovije fotografije para s američkih predsjedničkih izbora, natjerale su stručnjake za govor tijela da zaključe kako je prilično očito da je par izgubio vezu kakvu imaju suprug i supruga.

Možda je konačna slamka u njihovoj vezi udruživanje bivšeg predsjednika s Ghislaine Maxwell i Jeffreyem Epsteinom, glavnim protagonistima seks skandala u koji je upleten i sin kraljice Elizabete, princ Andrew. Zanimljivo je primijetiti da Hillary nije netko tko može tolerirati ženu poput Maxwell te ju iritira povezanost kontroverznog para s njezinom suprugom.

Maxwell je naime, kao i Epstein optužena za zlostavljanje djevojčica, a mediji ju nazivaju “otrovnom”. Međutim,  Bill i Maxwell prilično se dobro slažu, a to je razlog zašto je bivši predsjednik bio blizak i s Epsteinom. Međutim, Clintonovi su žestoko negirali ovu konkretnu tvrdnju. No, i bez obzira na to Hillary i Bill više nisu potrebni jedno drugome, misle mnogi.

Njihova kći Chelsea Clinton navodno je naklonjena Hillary i ima negativan stav prema ocu. Dapače, Chelsea već dugi niz godina potiče Hillary da se razvede od njezina oca jer je sigurna da se Bill nikada neće promijeniti.

Hillary svakako nije sigurna u svoj brak otkako se njezin suprug upetljao u kontroverznu aferu s Monicom Lewinsky. ‘Ona je ostala u braku, ne zbog ljubavi, već da bi zaštitila svoj brend’, priznao je medijima izvor blizak paru.

Međutim, obožavatelji će se sjetiti da se skandal s Monicom Lewinsky dogodio prije oko 25 godina pa se postavlja pitanje zašto bi se par odlučilo odjednom razvesti toliko godina kasnije. K tome, niti iz jednog službenog izvora nije potvrđena namjera slavnog para da se razvede. Ako bi pak netko provjerio račune Clintonovih na društvenim mrežama, vidio bi da su oboje objavili dražesne poruke o svom uspješnom braku, povodom posljednje godišnjice istog. Bill Clinton tako je na Twitteru napisao kako mu je 11  listopada u lijepom sjećanju, baš kao i prije 45 godina kada su se vjenčali. Također je spomenuo da je njegova mladenka tad bila ne samo lijepa, već i dražesna, baš kao i danas. S druge strane, Hillary je na Instagramu napisala da u njihovih 45 godina braka nikada nije bilo dosadnog trenutka. Dodala je da Billa i dalje smatra svojim najboljim prijateljem te da ga puno voli.

U svakom slučaju, bez obzira na to što par nije potvrdio razvod, ovo je trenutačno goruća tema na internetu, a jedno je sigurno – u ovih 45 sigurno im nije bilo lako s obzirom na sve što su prošli zajedno.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI