fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bradu Pittu nikad dovoljno žena! Sad je pak u vezi s glumicom koja je jednom zavodila cijeli svijet!

Autor: dnevno.ba

Iako se u lipnju pisalo o tome kako je Brad Pitt definitivno završio i s Angelinom Jolie i s Jennifer Aniston te je ušao u vezu s gotovo duplo mlađom australskom voditeljicom i navodnom bivšom djevojkom Toma Cruisea, Renee Bargh, izgleda da to i nije baš tako.

Podsjetimo, netom prije natpisa o Bradu i Renee, pisalo se kako je Brad u vezi s također duplo mlađom ženom i to  glumicom Aliajom Shawkat jer su konstantno viđani na koncertima, ručkovima i večerama, no i Alia i Brad su tvrdili kako su samo dobri prijatelji i kako ih vežu interesi kao što su glazba i umjetnost. Ipak, za Renee je Brad otvoreno rekao kako ga je osvojila i to ne samo izgledom, već i osobnošću, a ponajviše ambicioznošću. K tome su otvoreno flertovali kada je Renee intervjuirala Brada na dodjeli nagrada SAG u siječnju ove godine, upravo onoj dodjeli nagrada nakon koje su svi pomislili da su Brad i Jennifer Aniston opet zajedno.

Brad je tad rekao kako su imali odličnu kemiju  i kako je Renee u potpunosti njegov tip žene, dok je ona rekla kako su u njezinom trbuhu leptrići uvijek prisutni kada je Brad u blizini. Od siječnja su navodno nastavili kontakt, da bi se prošli mjesec pojavili natpisi kako su definitivno u vezi.

No, ili ovi natpisi nisu bili točni ili se Brad jednostavno ne može zadovoljiti silnim ženama koje ga okružuju pa se tako sada piše kako glavni holivudski zavodnik ipak želi zavesti nekog drugog, a ne prethodno navedene ljepotice. Naime, ako je vjerovati tabloidu New Idea, Brad sada želi zavesti  glumicu Geenu Davis. Geena za razliku od ostalih spomenutih žena ima 64 godine, što znači da je osam godina starija od Brada, no to Bradu očito ne smeta jer navodno osjeća snažnu kemiju u njezinoj prisutnosti i to još od kad su snimali kultni film ‘Thelma i Louise’. Brad je također navodno dodao kako se Geeni može zahvaliti na uspješnoj karijeri, a kada su se nedavno čuli telefonski, toliko su dugo razgovarali da je potom morala uslijediti i večera.

Inače Geena je donedavno bila u braku pa je moguće da je sad otvorena za nove odnose, iako mnogi misle da je zbog brojnih estetskih operacija daleko od zavodnice kakva je bila 1991. kada je snimala ‘Thelmu i Louise’ sa Susan Sarandon i mlađahnim Bradom koji je tada bio na početku karijere.

Doduše, Geena nikada nije bila tipična holivudska ljepotica, ali je osvajala velikim osmijehom i unikatnom energijom. Danas iza sebe ima čak četiri propala braka, a onaj posljednji s doktorom Rezom Jarrahyjem trajao je od 2001. do 2017. godine i u njemu je dobila troje djece. Rez je bio taj koji je zatražio razvod pa vjerujemo da je Geena sretna što je napokon neki muškarac bacio oko na nju i to pogotovo zavodnik kao što je Brad Pitt.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});