fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EKSKLUZIVNO: Leila Bečić – Bosanska ljepotica koja je osvojila Indiju, a uskoro namjerava i Kinu (FOTO)!

Autor: Tea Mavrak

SARAJEVO - Leila Bečić je ovogodišnja predstavnica BIH na natjecanju MISS MODEL OF THE WORLD, a koje će se održati u Kini. Riječ je o djevojci koja je porijeklom sam iz Bosne (Ključ), međutim već niz godina živi i radi po Europi i Aziji. Zadnje dvije godine je bila u Indiji radeći na jednom filmskom projektu. Sve ovo bio je pravi povod za razgovor s prekrasnom Bosanskom iz Züricha.

DNEVNO.ba: Kakva su očekivanja na natjecanju MISS MODEL u Kini?

BEČIĆ: “Iako nemam prevelika očekivanja od sebe ću dati svoj maksimum. Sretna sam što ću u Kini provesti mjesec dana i nadam se da ću imati dovoljno vremena vidjeti zemlju i upoznati velik broj različitih ljudi. Za mene je već veliki uspjeh pojaviti se u svijetu i predstavljati našu zemlju. Naravno, bila bi mi čast vratiti se u Sarajevo s jednom od titula”.

DNEVNO.ba: Kada se natjecanje održava i hoćete li imati neke posebne pripreme?

BEČIĆ: “Izbor će se održati polovicom studenog, a ja već letim polovicom listopada na pripreme. Imat ćemo tri izlaska u kojima ćemo se predstavljati u narodnoj nošnji, te bikiniju i svečanim haljinama. Stoga vjerujem da ćemo pored samih priprema imati i dovoljno vremena za obilazak i upoznavanje nove kulture”.

DNEVNO.ba: Već ste poznati u Aziji, jer ste zadnje dvije godine proveli u Indiji radeći na jednom zanimljivom projektu, pa možete pobliže upoznati naše čitateljstvo o čemu je konkretno riječ?

BEČIĆ: “U Indiji sam provela najduži period proteklih par godina. Snimala sam mnogobrojne reklame, ali što ću posebno istaknuti imala sam sporednu ulogu u Bollywoodskom filmu “Sultan”, što mi je i bila odskočna daska za daljnji nastavak radnje u Bollywoodu”.

DNEVNO.ba: I kakav je život u Indiji?

BEČIĆ: “Indija je zemlja mojih snova (smijeh). Iskreno prije par godina kada su me nazvali i rekli da idem za Indiju, pomislila sam da se šale. Moj odgovor je uvijek bio: Pa sve samo ne Indija. Ali eto čovjek je rođen da griješi, Indija je zemlja u kojoj se svakim danom nešto uči. To poštovanje prema porodici, sklad i mir, zajednica – što me baš onako oduševilo. Njihova kultura, način zivota… Jednostavno kažem da svi koji imaju priliku otputovati tamo neka se ne misle, jer neće pogriješiti”.

DNEVNO.ba: Koji su Vam daljnji planovi?

BEČIĆ: “Pa ja sam malo u kašnjenu (smijeh). Nesreća koja me zahvatila polovicom svibnja u Džakarti, vratila me nekoliko mjeseci unazad. Imam Ugovor koji još nisam završila u Džakarti tako da sam se sad samo posvetila ovom izboru, a poslije toga ćemo vidjeti. Uglavnom bit će negdje u Aziji, detalje ću Vam otkriti …Bitno je da ima ponuda, a za ostalo ćemo lako”.

DNEVNO.ba: Kako ide na ljubavnom polju?

BEČIĆ: “Ljubavno polje, pa zar to i postoji? Iskreno, toliko sam okupirana mojim svakodnevnim obavezama, poslu, treningu a i zdravlju, tako da iskreno nemam vremena razmišljati. Teško je u mom poslu, imati nekog kraj sebe… Svi mi volimo nekakav znak pažnje, ali kada nas obaveze okupiraju nemamo vremena nažalost ni za šta. Bit će, nadam se i to bi trebalo da se desi, ali mi nije prioritet…”.

DNEVNO.ba: Leila u slobodno vrijeme?

BEČIĆ: “Opuštena sam, volim izlaske i dobro društvo. Učitelj sam yoge, tako da radim yogu svaki dan, meditiram. Volim opuštenost i to mi dobro dođe, jer sam previše u stresu, i u pokretu pa me yoga opusti. Čitam knjige, kada sam u Švicarskoj posvetim se obitelji i kućnom ljubimcu. Ali to je nažalost rijetko, jer da me nije zahvatila ova operacija koljena još ne bih bila na godišnjem…”.

Autor: Tea Mavrak
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});