fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) ‘CICA UBICA BEZ BRADAVICA’ Karleuša cenzurirala samu sebe, nitko nije primijetio što fali

Autor: dnevno.ba

Jedna od najvećih estradnih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije, Jelena Karleuša pjevačica je koja ni u svijetu nije uspjela proći neopaženo.

Njen stil uistinu je unikatan, a iako je jasno kako se podvrgnula brojnim estetskim operacijama, koje uostalom niti ne krije, njeni fanovi jednostavno su oduševljeni njenim provokativnim izgledom.

Niti jedna fotografija koju ona objavi nije ni slična nečemu dosad viđenom, a poznato je i da se voli “zaigrati” uređujući svoje fotografije.

Čini se, da je ovaj put Jelena pokazala mrvicu previše, a kako je riječ o fotci na kojoj izgleda famozno, čini se kako je pronašla način kako doskočiti jednom problemu.

Naime, pozirala je u ultrakratkoj crvenoj haljinici, koja malo toga pokriva, te pritom otkrila goleme grudi, no na istoj nisu vidljive i bradavice. Naime, takva golotinja na Instagramu nije dozvoljena, pa ih je Jelena čini se photoshopom jednostavno “uklonila”, jer kad se malo bolje pogleda, gdje bi drugdje bradavica nestala, posebno kad pogledate njenu lijevu dojku.

S bradavicama ili bez, Karleuša je svejedno oduševila stotine pratitelja, a za ovu fotografiju dobila je više od sto tisuća lajkova, te iznimno puno pohvalni komentara. Zanimljivo, samo pojedine žene našle su se kritizirati njen izgled.

‘Cica ubica’, ‘Ferrari’, ‘Bomba’, nizali su se komentari, no nitko od fanova nije primijetio detaljčić oko bradavica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});