fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) POLUGOLA KARDASHIANKA objavila fotografiju iz karantene: Zaboravila ispeglati celulit

Autor: dnevno.ba

Kim Kardashian West podijelila je svoje golišave fotografije nastale, kako stoji u opisu, prilikom karantenske tjelovježbe. Poznata starleta, strateška mjesta prekrila je uskim badićem tigrastog uzorka te je pozirala na jednoj od sprava u svojoj kućnoj teretani.

I dok su jedni pokušali otkriti na kojoj to točno spravi Kim vježba, drugi su istaknuli kako je tijelo starlete nastalo u kirurškoj ordinaciji te kako ista nema ni grama mišićne mase. No, ono što ima, primijetili su njeni obožavatelji, pažljivo proučavajući fotografiju, naslage su celulita koje kao i svako drugo biće, i ova starleta ima.

Celulit se da primijetiti na strašnjoj strani bedara na prvoj fotografiji, ali i na prednjoj strani bedara na fotografiji koja prikazuje tijelo starlete nešto bliže.

Zanimljivo je da je starleta fotografiju ostavila i nakon takvih komentara, ali i kako se nije “ispeglala” u photoshopu, kako je za to često osuđuju. No, nije ona jedina članica svoje obitelji koja to radi. Nedavno je naime, Kylie Jenner toliko loše ispeglala svoje tijelo da se razlika vidjela odmah, pa je mlada poduzetnica, istu fotografiju odmah i skinula s platforme.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});