fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

(FOTO) ŠPRAJCA POTJERALI S POZORNICE Ugasili mu mikrofon i pustili glazbu

Autor: Dnevno.ba

U dvorani “Anton Marti” u prostorijama Hrvatske radiotelevizije održana je svečana dodjela najveće medijske nagrade u Hrvatskoj – “Zlatni studio” Jutarnjeg lista.

Već drugi Zlatni Studio dobila je emisija “RTL Direkt”, a nagradu su preuzeli novinari Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc, koji je četvrti put proglašen najboljim TV voditeljem, piše Direktno.hr.

No, Šprajc se potrudio ostati upamćen ne samo po dobivenoj nagradi nego i po govoru zahvale.

Naime, RTL-ovom voditelju nisu dopustili da završi pobjednički govor. Preko njegove zahvale pustili su glazbu te mu ugasili mikrofon, a voditeljica Daniela Trbović ga je doslovno pokušala izgurati sa scene.

Šprajc se, kao dvostruki dobitnik, na pozornici pojavio dvaput. Prvi put nakon što je Direkt proglašen najboljom informativnom emisijom. Za govornicom je održao kratki govor uz svoju urednicu i suvoditeljicu Pastorčić, a onda se vratio na mjesto čekajući proglašenje dobitnika u kategoriji najboljeg voditelja, odnosno voditeljice.

U toj je kategoriji pobijedio Mojmiru i Doris Pinčić te se opet popeo na pozornicu i započeo govor, a tada je nastao show.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});