fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MARINA U ŠOKU: Dečko Saša ušao u Big Brother kuću i okrivio je za sve!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Stanje u Big Brother kući zaista se zahuktalo! Nakon što je BB odlučio suditi stanarima za neprimjerena ponašanja, manekenki Marini sudi upravo njezin bivši zaručnik Saša.

Marinino ljubovanje s Romanom najčešći je razlog zbog kojeg je brojni prozivaju, a zato se našla i na optuženičkoj klupi reality showa.

Ove sezone Big Brother postao je stroži, pa Marini dodaje sol na ranu i u kuću dovodi Sašu, koji nazoči njezinu suđenju i optužuje je za preljub.

– Malo previše ulazite u odnos mene i mog dečka koji nema veze s ovime – izjavila je ljutito Marina te dodala da Saša nije u BB kući te smatra da ne treba biti predmet rasprave na njezinu sudu.

Na pitanje suca smatra li je krivom za preljub, Saša je odgovorio da je kriva po svim točkama.

Za Marinu je suđenje bilo veliko suočavanje s istinom i njezinim bivšim zaručnikom, a ona na to nije bila nimalo spremna.

Nakon suđenja je počela plakati, a neutješnu Marinu je pokušao utješiti njezin BB dragi – Romano. – Znam da ti je teško, ali nemoj plakati i budi jaka – uputio joj je te ponovo priznao koliko je voli i da može računati na njega, ako ona to želi.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});