Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones vječito u drami, ali ovaj put će rastanak jako skupo platiti!

Autor: dnevno.ba

Catherine Zeta Jones se u siječnju na Instagramu pohvalila sa šarmantnom obiteljskom fotografijom koju možete vidjeti niže, a na kojoj pozira sa suprugom Michaelom Douglasom i 19-godišnjim sinom Dylanom kojeg je dobila u braku s Michaelom. Ova je fotografija dala naslutiti da su Michael i Catherine nakon svih brodoloma koje su doživjeli napokon u miru i sreći, a to su potvrđivale i mnoge druge obiteljske fotografije koje su uslijedile, na kojima obitelj Douglas-Jones izgleda savršeno kao s reklame, no to izgleda ipak nije tako.

Podsjetimo, 75 –godišnji Michael i 25 godina mlađa Catherine u braku su više od dva desetljeća, a on je još bio u prethodnom braku kada ju je upoznao. U tom su periodu dobili i kćer, danas 17-godišnju Carysa Zetu te su prošli sito i rešeto – od njezine borbe s bipolarnim poremećajem, preko njegovog raka jezika do pokušaja razvoda od kojeg su na kraju odustali. Navodno je glavni uzrok razvoda bio preužurban tempo života zbog kojeg se nisu mogli viđati i posvetiti se jedno drugome, što je na kraju rezultiralo odlukom da više ne žive zajedno. Na kraju su se ipak pomirili i 2013. su si opet dali šansu, s tim da su najavili da se ovaj put vole jače no ikad prije.

Ipak, sada izgleda da će se ustinu rastati i to ovaj put zauvijek, no osim što će se morati oprostiti jedno od drugog, morat će se odreći i pozamašne svote novaca. Portal Gossip Cop tako piše da će na razvod morati potrošiti čak 350 milijuna dolara.

Doduše, ako je suditi po njihovim Instagram profilima, ljubav je i dalje prisutna, a kako su prošli kroz sve ikad zajedno, zasigurno su i najbolji prijatelji. Hoće li i ovaj put odustati od razvoda ili će ipak reći zbogom i ‘spiskati’ novce na brakorazvodnu parnicu, uskoro ćemo saznati, no jedno je sigurno – ovom paru se zaista teško odvojiti jedno od drugog, a koliko god ovaj ‘love-hate’ odnos koji gaje možda bio nezdrav u nekim trenucima, jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI