fbpx

Muž Tanje Savić zaprijetio Stanivukoviću: “Ovo je moje prvo i posljednje upozorenje…“

Autor: Dnevno.ba

Još uvijek zakoniti suprug pjevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, bijesan je zbog njene veze s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, pjevačičin suprug, koji živi u Australiji, navodno je izrevoltiran zbog njenih izjava u medijima kako je sretna i zaljubljena, ali i spekulacija da s mladim političarem ima ozbiljne planove nakon razvoda.

U razgovoru za Kurir Jovančević ne krije da mu se ne sviđa što je njegova supruga ušla u drugu vezu, i pored toga što oni više od godinu i pol dana ne žive zajedno, a političara javno upozorava da se kloni Tanje.

– Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvijek zakonski moja žena. Ne bih želio da mu se nešto slučajno dogodi – rekao je Dušan za gore spomenuti portal.

Da podsjetimo, Tanja Savić nedavno je potvrdila navode medija da je u vezi s političarem Draškom Stanivukovićem.

– Srcem jesam za Banjaluku i uvijek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi djevojka koja mi vodi fan stranicu – šaljivo je rekla Tanja za Blic na početku razgovora.

A na pitanje gdje joj je dečko, odgovorila je na sljedeći način:

– Dečko je , pa znate i vi sami – rekla je pjevačica kroz smijeh i na taj način potvrdila vezu sa Stanivukovićem.

Tanja je otkrila detalje romanse s političarem, zbog čega se nije pojavio na njenom posljednjem nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljnjim planovima.

– Voljela bih imati kćer, samo da me zdravlje posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi tijelo izdrži. Imat ću kćer da pjeva kao ja – rekla je Tanja, piše Blic.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI