Najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh uskoro ide na operaciju koja će joj promijeniti život! Brad i Angie ujedinjeni u ovoj odluci!

Autor: dnevno.ba

Kada je prije par godina svijet saznao da kći i ujedno najstarije biološko dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh želi biti dječak, svi su ostali u čudu.

Ovih je dana Shiloh proslavila 14. rođendan i ništa se nije promijenilo u svezi njezine odluke. Dapače, još je od malih nogu pokazivala tendencije ka tome da postane dječak pa se tako smatra da je transrodna od druge godine života, što Angelina i Brad u potpunosti odobravaju.

Iako na početku nisu bili 100% sigurni da je Shiloh transrodna osoba.

Naime, još kao sasvim mala djevojčica, tražila je da joj se ukućani obraćaju u muškom rodu te da ju zovu Jack ili Peter, no prvo su svi mislili da je to zato što želi imitirati stariju nebiološku braću Maddoxa i Paxa. Također, već je tad tražila da ju se oblači u mušku odjeću. Zatim su ju s 11 godina roditelji odveli stručnjaku koji joj je propisao hormonalnu terapiju i savjetovanje, koji obično prethode promjeni spola pa izgleda da će Shiloh kroz koju godinu obaviti ovu operaciju.

Otvoreni i tolerantni kakvi jesu Angelina i Brad će dati apsolutnu podršku svojoj kćeri, što će sigurno biti od velike važnosti za sve transrodne osobe jer će ovim činom njihova tematika, ali i problemi lakše doći  do izražaja. Ipak su sve oči uprte u Angelinu, Brada i njihovu djecu pa će takav publicitet svakako pomoći transrodnoj zajednici.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI