fbpx
Foto: Shutterstock

OVO MUŠKARCI NE PODNOSE Četiri stvari koje žene stalno rade

Autor: Dnevno.ba

Bez obzira jeste li izašli samo na jedan spoj ili svaki tjedan doživite nekoliko prvih susreta, sigurno znate da postoje stvari koje žene ponekad rade, a muškarci ih ne podnose.

Ako ne želite odmah na početku odbiti potencijalne partnere, ovo su četiri stvari koje ne biste trebale raditi.

Praviti se glupima

Ako vjerujete da “ja ništa ne razumijem” stav može približiti muškarcu i napraviti da izgledate slatko, varate se. Muškarci mrze žene koje se prave glupe i traže duhovite, pametne i zabavne partnerice s kojima mogu o svemu razgovarati. Osim toga, fasciniraju ih samouvjerene, zadovoljne i pametne žene.

Lagati

U vezi nikada nemojte lagati ili se pretvarati da ste netko tko niste; ako lažete kako se osjećate i što vam odgovara a što ne, to će vrlo brzo odbiti muškarca koji će prije ili kasnije shvatiti da se ne ponašate sukladno s onim što govorite. Pravi muškarac razumije da se ne možete u svemu slagati.

Previše ‘dramatizirati’

Ako preburno reagirate na svaku sitnicu i od malog problema napravite veliku svađu, muškarac bi mogao otići jer neće moći to podnijeti. Oni ne vole dramu i ne vole kad žene ‘od muhe prave slona’ već ih privlače emocionalno inteligentne žene koje mogu kontrolirati svoje emocije.

Neprestano prigovarati

Ako ne želite da on izgubi zanimanje za vas, onda umjesto da mu prigovarate probajte s njim komunicirati i reći što vam se ne sviđa, kako se osjećate i što bi mogao promijeniti. Umjesto da se žalite na ono što ne želite, pokušajte potražiti drugi način i recite što točno želite, prenosi Večernji list.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI